Dobrý den,
sháníme šikovného a originálního fotografa na svatbu v Luhačovicích dne 25.5.2019.
Budu ráda za každou nabídku i typ!
PS: Pouze Zlínský kraj
Předem děkujeme :-)
Dobrý den,
Když se Vám budou mé fotky líbit a cena zaujme, jsem Vám plně k dispozici. Fotografie a další informace najdete na mých stránkách.
Přeji krásný den.
S pozdravem Lukáš.
Zdravím, dovoluji si nabídnout služby. Svatby fotíme dva - já a manžel, nic nám tedy neunikne. Fotíme v rámci celé ČR. Ke svatebnímu focení nabízím párové focení zdarma, je u nás také možnost zapůjčení polaroidu zdarma a fotky dostanete již do 14 dnů od svatby. Veškeré informace, fotky, atd. najdete na mých stránkách :)
Dobrý den,
rád bych Vám nabídnul mé služby. Ve zlínském kraji fotím pravidelně a lokalitu znám.
Pro více informací o mě navštivte prosím moje internetové stránky.
Hezký den
Martin Hnátek
Dobrý den, bydlím kousek od Zlína, takže jsem místní, termín mám volný a svatbu moc ráda nafotím :-) Více informací zasílám v soukromé zprávě. Pěkný den Gabriela
Dobrý den, věnujeme se jak FOTO tak VIDEO produkci. Po dohodě fotky do týdne, video do 2 týdnů. Možnost i expres foto malé ochutnávky do 24 hod. Pokud máte rádi pohodový přístup a možnost dořešit cenu individuálně na míru, pak určitě napište a třeba najdeme společnou cestu. Hezký den Tým AMAKA manželé Adamcovi
Dobrý den,
velice ráda Váš svatební den nafotografuji. Není problém se na čemkoliv domluvit. Pro více informací a fotek navštivte můj web. Budu ráda, když se ozvete :)
Krásný den,
Skupieňová Katka
Dobrý den,
Váš termín mám volný a pokud vás má prace zaujme, ráda přijedu. Mé portfolio a ostatní informace najdete na webu.
Přeji hezký den
Markéta Peterková
Krásný den,
rádi Vaši svatbu nafotíme a termín máme ještě volný. Vždy se snažíme svatbu mít jako celý příběh, který vás přesně vystihuje a budeme moc rádi, když se ozvete. :)
PS: Dopravu o ČR máte zdarma
Těšíme se na vaši odpověď
Monika & Tomáš
@soph6
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo
Dobrý den, nabízím vysokou kvalitu, která nepřekročí 12 000 kč za 12 hodin fotografování, 300-350 ks upravených fotek na flash, tisk 30ks lesklých, nebo matných fotografií 13x18 cm + krátké video.
Mám i levnější varianty od 6 000 kč.
Jezdíme ve dvou, já a asistentka asi do 150km od Uherského Hradiště.
Fotím Nikonem D850 + špičkové objektivy.