@stastnalala Dobrý den Evo, pokud byste chtěla, můžete si prohlédnout i mé svatební portfolio - odkaz naleznete hned pod tímto textem. Termín 27. 9. 2013 mám prozatím neobsazen. Přehledný ceník ve formátu PDF velmi rád zašlu obratem, stačí mě případně kontaktovat. S pozdravem, Honza.
Já doporučuji pana Husníka :) Zkušenosti s ním mám již několik let, fotil náš maturitní ples a nyní bude fotit i mou svatbu za dobrou cenu :) Na webu má i své portfolio, tak se můžeš podívat :) fotohusnik.cz/
Dobrý den, pokud preferujete ›› kvalitu ‹‹ a nechcete platit za fotky desetitisíce, tak vám musím doporučit fotografa Jana Čislinského. Na webu má nabídku i s ceníkem, dokonce vede kurzy svatební fotografie ve Fotografické škole v Kladně. Dlouhodobě s ním spolupracuje náš eshop ;-) ;-) ;-) . V případě nějakých dotazů mě neváhejte kontaktovat. Svatba s radostí.cz
..... dobrý den, můžete se podívat i na naše stránky :) je to pátek a jeden z posledních volných termínů.... Jezdíme po celé ČR, takže by byl výlet do okolí Kladna :)
navrhuji www.pavlikova.cz - fotila svatbu mou i dvou kamaradek.Je z Prahy ,ale já ji poznala v Lidicích je fajn i jako člověk.
Nutno objednat nejpozději 3 měsíce předem.
Dobrý den, termín volný, prosím nahlédněte na mou práci a jestli se vám líbí rád proberu s vámi podrobnmosti ohledně svatby a navrhnu rozpočet.
S pozdravem Michal Oškrkaný