Zdravím, dovoluji si nabídnout služby. Svatby fotíme dva - já a manžel, nic nám tedy neunikne. Fotíme v rámci celé ČR. Ke svatebnímu focení nabízím párové focení zdarma, je u nás také možnost zapůjčení polaroidu zdarma a fotky dostanete již do 14 dnů od svatby. Veškeré informace, fotky, atd. najdete na mých stránkách :)
Krásný den přeji,
Termín Vaší svatby mám volný. Gratuluji k zasnoubení :-)
Nabídku zasílám v soukromé zprávě. Pokud Vás má práce zaujme ozvěte se a domluvíme podrobnosti :-)
Velice rád se stanu Vaším svatebním fotografem.
S pozdravem a hezký den
Tomáš
Dobrý den, termín mám volný, Uherské Hradiště nedaleko, více informací včetně cenové nabídky Vám posílám do zpráv.
Přeji hezký den a šťastnou ruku při výběru :-).
Dobrý den,
velice ráda Vaší svatbu nafotografuji. Není problém se na čemkoliv domluvit. Více informací a fotek najdete na mém webu. Budu ráda, když se ozvete :)
Pěkný den,
Katka Skupieňová
@andyel Dobrý den, Váš termín mám volný. Odkaz na mé svatební portfolio naleznete hned pod vloženou fotografií. Budu velmi rád za Vaši případnou návštěvu. :)
S pozdravem a přáním krásných dnů
Honza
Krásný den,
rádi bychom Vaši svatbu nafotili a termín máme ještě volný. Vždy se snažíme svatbu mít jako celý příběh, který vás přesně vystihuje a budeme moc rádi, když se ozvete. :)
Těšíme se na vaši odpověď
Monika & Tomáš
Nevim, kolik mate finacni strop na fotografa, ale jednoznacne doporucuju Radovana Chvilu, toho chceme my. Uz jsme se u nej fotili a ten je jednoznacne top. Pak do tech velmi dobrych patri i Martina Zapletalova ( ta je nasi volbou hned za Radovanem), Veronika Vlkova, Zdenek Odstrcilik, Simona Blahova, Creativlove, manzele Mlynkovi... To je jen co me napadaji v rychlosti fotografove z okoli 😊
@andyel
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo
Dobrý den, věnujeme se jak FOTO tak VIDEO produkci. Po dohodě fotky do týdne, video do 2 týdnů. Možnost i expres foto malé ochutnávky do 24 hod. Pokud máte rádi pohodový přístup a možnost dořešit cenu individuálně na míru, pak určitě napište a třeba najdeme společnou cestu. Hezký den Tým AMAKA manželé Adamcovi
Dobrý deň,
budem veľmi rád, keď si ma vyberiete za fotografa vášho svadobného dňa. Cena za celodenné fotenie je iba 8 tis Kč. Viac info a fotiek na mojom profile.
Prajem vám pekný deň.
Tomas