Dobrý večer,
sháníme fotografa pro náš svatební den 1.12.2018 :-) Na konkrétní době focení a dalších informacích by jsme se už domluvili. Předem děkuji za Vaše nabídky. Petra a Ondřej :-)
Dobrý den,
Když se Vám budou mé fotky líbit a cena zaujme, jsem Vám plně k dispozici. Fotografie a další informace najdete na mých stránkách.
Přeji krásný den.
S pozdravem Lukáš.
Dobrý den,
rád budu součástí Vaší svatby. Všechny informace o mě (portfolio / ceník / kontakt) naleznete na mých internetových stránkách.
Hezký den
Martin Hnátek
Zdravíme Vás, svatby máme rádi a ještě radši je fotíme. Pokud budou pro Vás naše fotografie zajímavé budeme rádi za spolupráci.
S pozdravem Patrik a Radka
Zdravím, dovoluji si nabídnout služby svatebního fotografa. Svatby fotíme dva - já a manžel, nic nám tedy neunikne. Fotíme v rámci celé ČR. Ke svatebnímu focení nabízím párové focení zdarma, je u nás také možnost zapůjčení polaroidu zdarma a fotky dostanete již do 14 dnů od svatby. Veškeré informace, fotky, atd. najdete na mých stránkách :)
Dobrý den,
velice ráda Vaši svatbu nafotím. Není problém se na čemkoliv domluvit. Více informací a fotek naleznete na mém webu. Budu ráda, když se ozvete :)
Pěkný den,
Katka Skupieňová
Dobrý den,
kdyby se vám líbila moje práce, budu ráda, když se ozvete, více fotografií mám na stránkách a sociálních sítích. Do konce roku ještě platí staré ceny.
Dál samozřejmě blahopřeju a držím pěsti, ať si vyberete fotografa, se kterým si sednete :-)
Krásný den,
gratulujeme k zasnoubení a přejeme vám ať máte svatbu přesně podle vašich představ. My svatby fotíme ve dvou a jezdíme zdarma po celé ČR. Dostanete od nás krásné dřevěné balení s tištěnými fotkami, dřevěný USB disk se všemi upravenými fotkami a videoslideshow z nejlepších fotek. Máme rádi přírodu a tak v ní také nejčastěji fotíme, určitě se ale podívejte na náš web, kde najdete naši nejnovější práci.
Rádi vás poznáme na osobní schůzce a moc se těšíme vaši odpověď.
Monika & Tomáš
@stroms
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo