Dobrý den,
Rád Vám nabídnu mé služby. Bydlel jsem kousek od přehrady, takže i to okolí znám. Fotografie a další informace najdete na mých stránkách.
Přeji krásný zbytek dne.
S pozdravem Lukáš Alexander
Dobrý den,
nabízím mé fotografické služby. Jsem z Brna. Pokud Vás moje nabídka zaujme, neváhejte mne kontaktovat. Více info Vám posílám do zprávy.
S pozdravem
Filip Fojtík
Zdravim,
také nabízím své služby. Jsem z frýdku-místku a tudíž se můžeme i osobně sejít, mohu Vám ukázat kompletní galerie ze svateb, můžete se na cokoliv zeptat :).
Na stránkách mám jak ceny, tak i galerie s fotkami.
S pozdravem,
Pavel Backa
@lenkaspedice Milé nevesty, nezverujte svoju svadbu do rúk niekomu iba preto, lebo má na webe vystavených niekoľko dokonalých nastajlovaných portrétov. Platíte fotografa za celodennú prácu, vyžiadajte si preto celé svadby. Portrétové fotenie ako-tak zvládne relatívne veľa fotografov, ale nafotiť celú svadbu na slušnej úrovni iba málokto.
@lenkaspedice
Dobrý den slečno Lenko, Váš termín mám volný a budu rád pokud byste si našli čas a navštivila můj zdejší profil, kde kromě ukázky mé práce najdete i další potřebné informace. Jsem přímo z Havířova. Přeji příjemné svatební přípravy. S pozdravem, Ján Senčák
@lenkaspedice
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo