25.6.2016. - Místo: Praha - Plánujeme menší svatbu hodně na poslední chvíli a hledáme fotografa/fotografku, který má tento termín ještě volný. Foto přípravy + svatba + skupinky + focení novomanželů + svatební hostina...
Děkuji za případné cenové nabídky, odkazy na Vaši práci (fotky, web...)
Uf to je teda dost na poslední chvíli. Zkuste se zeptat Martina myslím, že říkal, že v červnu ještě nějaký termín má, fotky najdete tady www.fotokoncept.cz
Dobrý den,
tento termín se mi kvůli posunu svatby uvolnil. Na svatby cestuji po celé republice i do zahraničí, Praha není problém. Pokud by se Vám moje práce líbila (více najdete na našem facebooku a webu - kde jsou i ceníky), ozvěte se.
Filip
Dobrý den, velice ráda vám vaší svatbu nafotím :). Na mou práci se můžete podívat zde na PRO profilu, webových stránkách a nejnovější práci naleznete na pracovních facebookových stránkách.
Přeji krásný slunečný den.
Zaňková M.
Dobrý den,termín mam zatim volny, v prípade že by se Vám moje fotografie libily,tak mi napíšte tady do správy nebo primo na web. Dekuji a hezky den preji. Tereza
Dobrý den, máte štěstí, posunula se mi jiná zakázka a budu mít volno :-) Ozvěte se mi do zpráv a domluvíme podrobnosti. Nabídla bych Vám nějakou příjemnou akční cenu ;-)