Fotograf svatba cerven 2022

Ahoj, muzete mi doporucit prosim nejakeho fotografa na svatbu u Loun, ktery si nerika 25 tisic?? Dekuji 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Terezko, záleží na termínu. Červen již mám celkem obsazen. Veškeré informace mám na webu.
Odpovědět
Profilova fotka
Také poprosím o přesné datum. Volné termíny naleznete na mém webu. A 25 si zdaleka neúčtuji.
Odpovědět
@liborvrskafoto 4.6.2022
Odpovědět
@michalsviga 4.6.2022
Odpovědět
Profilova fotka
@terezkahs Díky, to mám již obsazeno.
Odpovědět
Profilova fotka
@terezkahs Zdravím, Vaše datum svatby mám volné. Moc rád přijedu. Jak fotím a za jaké ceny najdete na webu nebo na instagramu a facebooku. Více máte soukromé zprávě. Hodně zdaru v plánování 🙂 Patrik & Radka Schöberovi
Odpovědět
Profilova fotka
@terezkahs Dobrý den, termín máme volný. Rádi vyfotíme 🙂 Více informací posíláme do SZ. S pozdravem Luboš Kos @terezkahs
Odpovědět
Profilova fotka
@terezkahs Krásný den. Pokud budu mít Váš termín volný, ráda přijedu.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den a gratuluji!, termín Vaší svatby mám v tuhle chvíli volný a rád budu fotografovat Váš den. Informace a ukázky mé práce najdete zde na mém profilu a především na webu. Ať Vám všechno vychází! Tomáš
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, koukněte i na můj web. Hezký den Markéta
Odpovědět
Přeji pěkný a usměvavý den na Lounsko. 🙂 Bude mi potěšením fotografovat tak krásný den, jaký jste si vybrali pro Vaši svatbu..., Louny a Lounsko znám velice dobře, proto se budu v případě Vašeho zájmu těšit na setkání a fotografování. 🙂 Krásné dny Vám přeje, Honza 🙂
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?