Krásný den všem, hledáme fotografa na naši svatbu 27.5.2017 v hotelu Hrad Zvířetice (obec Zvířetice - kousek od Mladé Boleslavy), nevíte někdo o někom šikovném ? :) Díky
Pěkný večer,
termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Klidně koukněte na web nebo FB, který mám uvedený na kartě. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí písnout. :)
Lukáš
Dobrý den,
dovolím si nabídnout své služby fotografa, rád nafotím Váš svatební den. Pokud Vás zaujme moje portfolio, neváhejte mě kontaktovat.
S pozdravem,
Miroslav Jungwirth
Děkuju moc všem, reakcí mi došlo opravdu hodně, takže mi chvíli zabere než se tím vším proberu :) Pokud se nám ale něcí tvorba bude líbit, určitě čekejte zprávu :)
@marketaben Dobrý den Markéto, budu velmi rád, pokud si prohlédnete i mou tvorbu na mém svatebním webu - odkaz je hned pod vloženou fotkou. Případně se pak stačí jen ozvat přes kontaktní formulář (též na webu). :)
S pozdravem a přáním pohodových blížících se svátků
Honza
Pěkný den,
dovolím si vás pozvat k návštěvě mého portfolia na stránkách zde pod tímto příspěvkem. Termín mám zatím volný. Pokud by Vás a nastávajícího můj styl oslovil, dohodneme si nezávaznou schůzku a vše probereme, můžete si vyzkoušet mé konverzační a organizační schopnosti rovnou na schůzce.
Díky za Váš čas a možná brzy na viděnou
Mikuláš Křepelka