Fotograf - svatba - 22.9.2018 Praha

Hezky den, shanim fotografa na svatbu konanou 22.9.2018 v Praze. Misto konani obradu Zamek Pruhonice, svatebni hostina a party na Praze 10. Diky Honza
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, ja bych volno mel. Kdyztak kouknete na me stranky pro vice fotografii + info. Hezky den;) Kuba
Odpovědět
Profilova fotka
KRÁSNÝ DEN PŘEJI, Termín 22.9.2018 mám volný :-) Gratuluji k zasnoubení :-) Nabídku zasílám v soukromé zprávě. Pokud Vás má práce zaujme ozvěte se a domluvíme podrobnosti.. Velice rád se stanu Vaším svatebním fotografem. S pozdravem a hezký den Tomáš
Odpovědět
Profilova fotka
@xjohnx Zdravím Vás, ráda vám svatbu nafotím. Termín volný. Jsem z Prahy 10. Pokud vás zaujme moje práce a reference zde na beremese, budu ráda, pokud se ozvete. Mějte se prima, ZeZu
Odpovědět
Profilova fotka
Taky se připojuji s nabídkou focení a zasílám SZ.
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den,Váš termín máme prozatím volný, budeme rádi, pokud se podíváte na naše internetové stránky, kde naleznete ucelené portfolio. Hanka Z HSphoto
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Honzo, v Průhonickém parku jsme fotily minulý týden. Osobně ho známe velice dobře. :-) Jsem z Čestlic, paní fotografka je z Prahy 8. Pokud budete mít zájem, rády vám doporučíme i zajímavá zákoutí. Reference najdete na facebookových stránkách. Přeji krásný den, Lenka
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, tento termín mám volný, podívejte se na moji stránku kde najdete ukázku mé práce a další info.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, 22. 9. mám zatím volno a ráda vám budu k dispozici :) Mrkněte na moje stránky nebo profil tady na beremese a dejte kdyžtak vědět ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám volný, ráda přijedu. Soňa Goldová
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Hezký den, Průhonice máme za rohem a je to krásné místo. Ráda nabídnu své služby. Ukázky zde na profilu nebo na webu a proklikem na FB.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ráda bych Vám nabídla své fotografické služby. Jsem profesionální fotografka z Prahy, s klienty mám přátelský vztah a fotografování je nejen moje práce, ale i vášeň. Pokud by Vás zajímalo mé portfolio, mrkněte na mou webovou stránku. Přeji krásný den a hodně štěstí ve výběru. Simona
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?