Dobrý den,
hledáme fotografa nebo fotografku pro naši svatbu. Vše proběhne 17. dubna 2015 v Mladé Boleslavi. Obřad nejdříve v kostele Sv. Bonaventury ve 12.00 cca na půl hodiny, následně se někam musí vecpat focení ženicha s nevěstou a následně bude focení hostiny v zámečku Podčejk, zde počítáme s focením nejdéle do 22.00. Necháme si samozřejmě poradit.
Prosím Vás o zaslání nabídek, které by měly obsahovat cenu, Vaše zkušenosti a odkaz na již nafocené svatby. Rozhodujícím kritériem je kvalita referencí a samozřejmě cena :-)
Děkuji Vám a těším se na odpověď.
Doporučuji Zezu foto ma tady fotoblog mi jí měli a byla to super spoluprace i krasne fotky koukni do meho alba a cena taky super je z Prahy z´takže kousek
Dobrý den,
Váš termín mám zatím neobsazený a tak budu velice rád, pokud nahlédnete i na mé webové stránky, kde naleznete veškeré další potřebné informace.
Přeji hezký zbytek vánočních svátků a do Nového roku jen to nejlepší.
Jakub Horák - VyfoťMě.cz
Dobrý den,
Váš termín máme stále ještě volný :) budeme moc rádi, když se podíváte na naše webové stránky. Naleznete tam široký výběr svatebních balíčků. Na měsíc duben navíc nabízíme 25% slevu.
Budeme se těšit
My měli deniscaphotography.cz a neměnila bych!! Za tu cenu vynikající fotky, na příští sezonu mění ceník, takže jeidně na stránky kouknout, ale my platili 11tis, měli jsme 3 fotoknihy a kolem 500 fotek +jejich černobílé kopie. Fotky nějaké mám v albu, tak můžete kouknout. Byla to naše třetí spolupráce s Denčou a vždy perfektní a profesionální příštup. Mohu jedině doporučit :)
Dobrý den,
také hlásím volný termín ;-)
Koukněte i ke mě na web, kde najdete více informací (portfolio, ceník). Pokud vás moje práce zaujme, neváhejte mě kontaktovat.
Hezký den, ZeZu
Dobré ráno,
když zaujmu, jukněte se na můj profil a zejména na svatební blog, kde naleznete celé galerie v sekci weddings.
Mladá Boleslav je za humny a ráda Vám zdokumentuji Váš den:-)
Pěkný den, rád bych vás pozval k prohlídce mého portfolia na stránkách pod tímto příspěvkem, třeba vás styl zaujme. Máme i výhodné balíčky kameraman + fotograf. Mějte se pěkně Mikuláš Křepelka
Dobrý den, váš termín svatebního dne máme volný, pokud se vám naše tvorba bude líbit, rádi váš den "D" zdokumentujeme. Působíme v Mladé Boleslavi a v České Lípě. Ceník na webu. Přejeme krásné dny Lenka a Radek Baštovi
Dobrý den.
Dovoluji si nabídnout své služby.
Potřebné info na mém profilu, případně na webu. V případě jakýchkoli dotazů prosím pište! :-)
Přeji krásný den.
Vojtěch Pavelčík