Ahojte,
prosím o doporučení fotografa do lokality Hlinecka, svatba bude ve Stanském Mlýně.Chtěla bych někoho s fajn lidským přístupem a kvalitní prací. Děkuji za rady
Pěkný den,
termín mám ještě volný, funguji po celé ČR, takže to není pro mě problém. Klidně koukněte na web nebo FB, který mám uvedený na kartě. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí písnout.
Budu se těšit.
Lukáš
@motorzivota Dobrý podvečer, vím, že poptáváte o doporučení nevěsty :-) dovolím si, ale poslat ukázku své práce a bližší informace do zprávy...třeba fotografie, které můžete najít zde na mém profilu nebo na Fb, či www budou malým doporučením.
Standa Matouš
Dobrý večer,
termín mám zatím volný. Pokud by Vás moje práce zaujala (více najdete na našem fb a webu, kde je i ceník a další informace), ozvěte se pro cenovou kalkulaci.
Filip M.
Dobrý den,
Jsem fotografka z Prahy a mám volný termín. Ráda Vám svatbu nafotím.
Mé snímky jsou přirozené bez přehnané postprodukce.
Cena 1000 kč za hodinu fotografování.
Hezký den, Anna. ☺
Dobrý den, poptávaný termín jsem jako fotograf k dispozici. Bližší informace naleznete na mém profilu a webových stránkách. V případě zájmu se s Vámi rád sejdu a vše potřebné proberu.
Jan Zeman
Dobrý den.
Rád bych Vaší svatbu nafotografoval.
Fotografuji svatbu jako dokument!
Album do 2 týdnů.
Jsem vystudovaný fotograf (ITF Opava).
8 let zkušeností.
CZ/ENG
Více na mém profilu a webových stránkách (viz. odkaz níže).
Tomáš
Dobrý den, rádi bychom vaši svatbu nafotili a termín máme zatím zázračně volný. Vždy se snažíme svatbu mít jako celý příběh, který přesně vystihuje novomanžele. Budeme moc rádi když se ozvete. :-)