Fotograf Slatinice 25.6.2016

Dobrý den, hledáme svatebního fotografa na 25.6.2016. Nevíte o někom, ideálně z okolí Prostějova či Olomouce? Cena do 10tisíc za celodenní focení. Díky za tipy!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, dovolil jsem si zaslat bližší info do soukromé zprávy. Standa Matouš
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný večer, tento termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Jsem z Kroměříže, čili to mám kousíček. Do 10 tisíc se určitě vlezeme. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí napsat. Budu se těšit Lukáš LUMA PHOTO
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, náš poslední červnový termín. Detail si dovoluji zaslat do soukromé zprávy. S pozdravem Martin Hnátek | MarLin Photo
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry večer, Váš terminek mám aktuálne volny. Jsem z prostějova a moc ráda vám Vaši svatbu nafotím. Pokud Vás má prace zaujala napište, domluvime si osobni schůzku a doladime Vasi představu ;) Přeji klidné přípravy a maximalně pohodový svatební den. S přátelským pozdravem Blahová
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud byste kousek navýšili cenu, vejdeme se :) Termín mám volný. Více z mé práce najdete na našem FB a webu. Ozvěte se ;) Filip
Odpovědět
Profilova fotka
@kamatam Dobrý den. Moc rád bych Vám nabídl své služby. Ukázky mé práce najdete v mém portfoliu a nebo na mých webových stránkách. Dovolil jsem si zanechat Vám osobní zprávu. S přáním hezkého dne Marián Sopoliga
Odpovědět
Profilova fotka
Přeji dobrý den, rád budu součástí Vašeho svatebního dne. :) Vámi požadovaný termín mám stále volný. Navštivte mé stránky, kde naleznete obsáhnou galerii svatebních fotografií i ceník se třemi druhy svatebních balíčků, ze kterých si jistě vyberete. Budu se těšit na možnou spolupráci. Mějte pěkný den, s úctou Tomáš Čermák.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?