Hezký večer všem :-)
Je tady nějaký fotograf v okolí Ostravy (Havířov), který by měl ještě volný termínek na nafocení svatby 16.7.2016?
Děkuji za odpověď :-)
Dobrý večer,
na Ostravsko jezdíme několikrát ročně, termín máme volný :) Pokud by se Vám líbila naše práce (více na FB a webu), ozvěte se ;)
Filip a Linda
@nevesta216 Dobrý den, sice nejsme z okolí, ale jezdíme po celé ČR. Pokud by se vám naše práce líbila, rádi přijedeme i k vám.
Jindřich a Pavla Nejedlí
@nevesta216 Dobrý večer,
jsem přímo z Ostravy, konkrétně z Klimkovic a termín mám volný. Není problém nezávazná předsvatební schůzka s případným předsvatebním focením. Do soukromé zprávy Vám pošlu cenovou nabídku.
Mariana :-)
@nevesta216
Dobrý den, Váš termín mám volný a jsem zrovna z Havířova. V případě zájmu se můžeme nezávazně sejít. Přeji příjemné svatební přípravy. S pozdravem, Ján Senčák
@nevesta216@monpe
Dobrý večer,
jsme z Litoměřic a děláme fotografie i video. Rádi dojedeme. Zkuste si prohlédnout naši práci na webu nebo FB profilu. V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte ptát. Nabízíme samozřejmě smlouvu, předsvatební schůzku (i s focením) a třeba i fotokoutek s okamžitým tiskem fotografií na Vaší oslavě. Vše je na domluvě.
Za tým Zachyť To.cz - Foto & Video
Radek
Dobrý den. Moc rád bych Vám nabídl své služby. Ukázky mé práce najdete v mém portfoliu a nebo na webových stránkách.
Dovolil jsem si zanechat Vám osobní zprávu.
S přáním hezkého dne
Marián Sopoliga