Dobrý den, sháníme fotografa na svatbu dne 5.6.2021 v Průhonicích u Prahy, jednalo by se o nafocení obřadu + společné a rodinné focení po obřadu (cca 2-3 hodiny focení). Prosím o cenové nabídky a odkaz na vaši práci. Děkuji, Alena.
Hezký den,
Váš termín mám ještě volný, pokud by se Vám líbila má tvorba, můžete se mi ozvat přes kontaktní formulář/e-mail na webových stránkách nebo do zprávy a ráda se s Vámi domluvím na detailech. 🙂
Hezký den,
jsem z Prahy, termín mám volný, ráda se Vás ujmu :) V případě zájmu o mé služby se ráda domluvím na termínu předsvatební schůzky.
S pozdravem
Veronika Tvrdá
Pěkný den,
dovolím si nabídnout i své služby. Tento termín mám zatím volný. Pokud by vás a nastávajícího oslovil styl mé práce, domluvíme si nezávaznou schůzku, kde můžeme vše v klidu probrat.
Všechny podstatné věci včetně ceníku naleznete na stránkách, které jsou zobrazeny zde pod tímto příspěvkem. V nabídce máme také výhodné balíčky foto + video a automatický fotokoutek s rychlým tiskem.
Mějte se pěkně Mikuláš Křepelka
Dobrý den,
termín mám prozatím volný. Pokud Vás zaujme moje tvorba, moc rád nafotím Váš svatební den. Více informací a kompletní ceník naleznete na mých stránkách.
Bude mi ctí zachytit Váš svatební příběh 🖤
•
•
•
@ala_malatova
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a nenápadně zachytím kouzelné okamžiky významného dne.
Mrkněte na mé webové stránky, fotografie a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat nebo vidět více fotografií.
Přeji pěkný den
svatební fotograf Martin Máslo - fotomaslo