Ahoj, hledáme fotografa na svatbu v Rozsochatci (u Havl. Brodu) na termín 6.6.2016. Rádi bychom celodenní focení - příprava, obřad, společné novomanželů, tanec a část párty. Svatba bude střední cca 60 hostů. Děkujeme za nabídky :-)
Ahoj,
my jsme měli Davida Mahla, celodenní focení za 5 000,-, ale nevím jak letos jestli trochu nepodražil, ale více jak 7000,- to nebude. Pošlu ti do zprávy moje fotky od něj. Udělal nám i krátké video:)
Přeji hezký den Hana M.
Pěkný den,
tento termín mám ještě volný. Dovolím si vám zaslat i soukromou zprávičku. Klidně prozatím koukněte na web, který mám uvedený na kartě. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí napsat.
Budu se těšit.
Lukáš
LUMA PHOTO
Dobrý den, rád vám nabídnu své fotografické služby, podrobné informace o mojí práci a o cenách naleznete na našem webu anofoto.
s přáním krásného dne Pavel Černý
Pěkný den,
ještě prosím zkuste mrknout na moji prezentaci. Stránky i ceník naleznete v odkazu zde pod čarou. Třeba vás osloví. Termín mám neobsazen.
Pokud vás styl zaujme, sejdeme se na předsvatební schůzce, seznámíme se, podepíšeme smlouvu a vyfotíme několik předsvatebních záběrů.
V nabídce mám i výhodné balíčky foto+video (2 lidé) nebo třeba automat na focení svatebních hostů s rychlým tiskem Fotobot.
Krásný den Mikuláš Křepelka
Dobrý den,
Vaše datum mám volné a budu rád pokud Vás svou tvorbou zaujmu. Základní informace mám na webu a detaili reším na předsvatební schůzce.
Děkuji Honza
Dobrý den, podívejte se k nám na profil nebo na naše stránky, rádi Vám svatbu nafotíme :) Termín máme volný a jsme velmi flexibilní. Nabídku jsme schopni vytvořit dle Vašich možností a vše je na domluvě :) Těšíme se! Rosalie Dančová/grafiweb.
Dobry den,
doufam, ze se v te zaplave nabidek neztratim, take mam volny datum a rada bych Vam prijela svatbu nafotit. Ukazky najdte na mem web, fotky celych svateb na profilu. Cenik zasilam ve zprave. Mejte hezky vikend
Katka
Děkujeme mockrát za všechny nabídky :-) Po těžkém výběru z krásných portfolií jsme fotografa vybrali. Již prosím nezasílejte další nabídky, poptávka je ukončena. Děkujeme :-)