Fotograf pro lesní svatbu 18.8.2018 u Třeboně

Hledá se fotograf, který má volný tento termín na naší menší pohodovou lesní svatbu kousek od obce Majdalena u Třeboně ( takže ne prosím nikoho z Prahy apod ;-) ) Děkuji za nabídky
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný večer, termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Dovolím si vám zaslat i soukromou zprávičku. Prozatím klidně koukněte na web nebo FB, který mám uvedený na kartě. Najdete na něm ukázky ze svatebního focení. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí napsat. Budu se těšit. Lukáš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer Veroniko, poslal jsem soukromou zprávu. Krásný večer. Standa Matouš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, nabízím mé fotografické služby. Rád zdokumentuji Váš svatební den. Více informací pošlu do SZ. S pozdravem Filip Fojtík
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsem sice z Prahy, ale pocházím z ČB. Léto trávím v Lomnici nad Lužnicí. Takže Majdalenu znám velmi dobře:) Již mám sice poptávky na 18.8. ale stále se nikdo nerozhoupal k závazné rezervaci. Tak třeba vás zaujme i moje portfolio. Díky za nahlédnutí a s případnými dotazy dejte vědět. Hezký den, ZeZu
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, tento termín mám ještě volný a ráda Vám Váš den v lese nafotím :) Pokud by se Vám moje fotky líbily, napište mi a můžeme se dohodnout :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, moc rádi bychom Vás osobně poznali a nafotili Váš jedinečný den. V uvedený termín máme zatím volno. Podívejte se na naše stránky (v odkaze pod fotkami) a pokud se Vám zalíbí naše fotky, na kterých dokumentujeme emoce, radost a neopakovatelné okamžiky, neváhejte a napište nám. Budeme se na Vás moc těšit. Nádherný den a příjemné chvíle při plánování Vám přejí Rosťa a Jana Mokrošovi – sehraný tým, který se s Vámi rád seznámí
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Včera se mi uvolnil Váš žadaný termín.
Odpovědět
Profilova fotka
Vyžadujete profesionální přístup, kvalitu, praxi a zkušenosti? V tom případě Vám rádi nabídneme naše služby! V AZ-fotosluzby.eu se zaměřujeme na profesionální focení svateb a víme, že tento den musí být zachován se vším všudy! Nabízíme několik variant balíčků, mezi nimiž si určitě vyberete takový, který Vám bude vyhovovat. Pokud ne, můžete si sama dle vlastního uvážení a finančního rozpočtu díky balíčku Individual navolit služby na míru. Společně vykouzlíme ty nejkrásnější vzpomínky na Váš svatební den!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den Veroniko, lesní svatba je super :-) Poslal jsem Vám zprávu.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat. Přeji pěkný den Martin Máslo
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Dobry den, mohu se zeptat, kde jste měla svatbu prosím. Hledám něco podobného. Děkuji Sára :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Hezký den, gratuluji a nabízím Vám své služby. Jsem z Českobudějovicka, doprava je v ceně. Vloni jsem v této oblasti svatbu fotila a bylo by mi potěšením nafotit i Vaši svatbu. Prosím prohlédněte si můj profil na beremese.cz a mé webové stránky https://mirkaobornikova.cz/, pro představu stylu mého focení. Cenu za focení a úpravy bychom probrali k oboustranné spokojenosti. Děkuji. Mirka O.
Odpovědět
Profilova fotka
:-) Dobrý den, 👋 Váš svatební den, budu ráda fotit třeba celý den.🌞🌙 Fotografů je nás mnoho, vyberte si pouze toho, jehož tvorba Vás víc chytí,🎣 když jím budu já, můžete mě míti.🎉 Podívejte se na stránky webové, Fotografky Martiny Plichtové.📸
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, váš termín mám ještě volný, podívejte se prosím na web a popřípadě se ozvěte. S pozdravem Pavel Zahálka
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?