Ahoj schanim fotografa na 20.3.2015. Potrebuju jen mini balicek (jen obrad, spolecna fota atd. tak za 3000 kc. Nase puvodni fotografka nam vypadla a svatba za chvilku a ja zacinam panikarit.Staci i zapaleny amater s profi fotakem, a umi retusovat. Nevite o nekom??
Hezký den, ráda bych Vám nabídla zimní slevu, vzhledem k tomu, že se mi tento termín už asi neobsadí. Jsem profesionál a vystudovaný fotograf. Retušovat samozřejmě umím dobře. Pošlu Vám cenu a info do zprávy. :-)
Dobrý den! Rádi Vám nabídneme naše služby. Na naší webové prezentaci naleznete fotky a videa, která prezentují naši práci. Budeme rádi, když se ozvete. S přáním hezkého dne, Zdeněk Krejcar AP fotostudio.
Dobrý den,
dovolím si nabídnout své služby. Termín mám neobsazen.
Orientační ceník a ukázku práce naleznete na mých webových stránkách.
S nejmenší svatební foto nabídkou se přesně vejdu do Vašeho cenového rozpočtu.
Jsem z Prahy a tudíž 0,- Kč / doprava
Pokud vás má nabídka zaujme budu rád, když mne zkontaktujete.
Hezký den
Jakub Horák - VyfoťMě.cz
Pěkný den,
na tento termín jsem ochotný Vám nabídnout i maličký balíček, který by mohl odpovídat vašim požadavkům. Pokud se Vám bude líbit styl práce, ozvěte se a domluvíme se.
Mějte se pěkně Mikuláš Křepelka
Dobrý den, termín mám zatím volný. V případě zájmu neváhejte mne kontaktovat. Více fotografií na webu. Pošlu Vám více info a ceník do SZ.
S pozdravem
Alena Gurenchuk
Dobry den, i ja Vam rada nabidnu sve sluzby. mou prednosti je nenarusovani obradu, zachyceni momentu a zadne vyumelkovane fotky. budu rada, navstivite-li muj profil a web. Preji stastnou ruku pri vyberu :-)