Dobrý den, hledám fotografa na naši malou svatbu. Nemáme moc rádi klasickou formu fotek (skupinové, se svědky, s rodiči, .... stejná póza jen se mění "doprovod" ) Svatba bude malá a krátká. Rádi bychom měli nějaké krásné fotky z přírody. Představa je taková, že bychom se sešli na fotografování před obřadem a poté bychom i rádi měli fotky z obřadu. Nechceme se vystavovat někde před úřadem a zdržovat ostatní před dalším programem. Hostinu fotit nechceme. Jsme introverti, nejsme fotogeničtí a nejsme rádi středem pozornosti. Máme malou dceru, které bude v té době rok. Najde se někdo, kdo by byl ochotný s námi strávit pár hodin a nerozčiloval se, když dcerka nebude zrovna spolupracovat? ;-)
Dobrý deň,
budem veľmi rád, keď si ma vyberiete za fotografa vášho svadobného dňa. Mám 2 malé deti, viem aké to je :) Na beremese začínam, preto mám uvádzaciu cenu iba 3000 Kč. Moje práce a ďalšie informácie nájdete na mojom profile.
Prajem pekný deň.
tomas
Dobrý den, moc ráda vám nafotím vaší významnou životní událost, mé portfolio se nachází na FB stránce Portréty, svatby...viz níže a na mém profilu. Lenka Hoffmannová