Fotograf Praha 6 13.6.2015

Profilova fotka
Dobrý den, sháním fotografa/fotografku na naši svatbu 13.6.2015. Měli bychom zájem o focení obřadu a potom nějaké společné fotky. Prosím jen nabídky za rozumné ceny, svatební rozpočet je už tak napjatý :( Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Váš termín mám ještě volný, posílám zprávičku. Petra
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Váš termín mám volný, posílám nabídku do zprávy :-) Mariana Ryšavá
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, já mám také tento termín ještě volný. Koukněte i ke mě do portfolia sem na beremese.cz či na můj web. Pokud vás moje práce zaujme, neváhejte mě kontaktovat. Mějte se prima, ZeZu
Odpovědět
Profilova fotka
Nabízím své báječné služby lehce potrhlého fotografa, který rád stylizuje své fotky, jako by byly vyfotografovány na film... Jako bonus nabízím vlastní fotokoutek s fotobudkou ála Smilebox/Fotonaut. Ceník najdete na mém webu, více info v profilu. ***
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, dovolím si nabídnout také své služby. Termín mám zatím neobsazen a jsem z Prahy. Veškeré bližší informace naleznete na mých webových stránkách, včetně ukázek práce. Pokud Vás má nabídka zaujme, budu rád, když mne zkontaktujete a domluvíme například osobní setkání. Hezký den Jakub Horák - VyfoťMě.cz
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den,Váš termín máme volný.Budeme rádi pokud navštívíte naše webové stránky.Jelikož jsme z Prahy,můžeme Vám nabídnout osobní schůzku
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám zatím volný. V případě zájmu neváhejte mne kontaktovat. Více fotografií na webu. Pošlu Vám více info a ceník do SZ. S pozdravem Alena Gurenchuk
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, i já se nabízím s volným termínem a také s výhodnou cenou! Mé fotky v lepším rozlišení naleznete na mém webu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?