Fotograf Praha 10.7.2015 na 4hodiny

Profilova fotka
Tak s konečnou platností, kdy se sešlo volné místo, naše paní koordinátorka a oddávající, náš velký den se odehraje 10.7.2015. Hledáme tedy fotografa, focení v Praze od cca 12:30 - 16:30 (obřad od 13:30) . Prosím tedy o Vaše nabídky, naše představa je max. 7000,- Děkuji Lenka a Tomáš
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, ráda bych Vám nabídla své služby. Svatby fotografuji tvůrčím a reportážním způsobem, mám cit pro detail a zachycení emotivních momentů. Do zprávy Vám zasílám ceník. Mariana
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, zkuste se podívat na mou práci, mohla by Vás zaujmout.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, máte zprávičku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rád bych Vám nabídl mé služby. Moje tvorba je ke shlédnutí u mě na webu. Pokud Vás osloví, kontaktujte mě. Miroslav Vodička
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, dovolím si nabídnout také své služby. Orientační ceník a ukázku práce naleznete na mých webových stránkách. Hezký den Jakub Horák - VyfoťMě.cz
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Ráda Vám nabídnu své služby, samozřejmostí je fotografická smlouva. Při včasném zamluvení termínu a zaplacení zálohy je možná sleva; při doporučení (a proběhlém focení) taktéž. Ke každé svatbě přistupuji individuálně, se snoubenci se setkávám a domlouváme detaily a možnosti. Je také možnost fotografií "na zkoušku" + fotografií v přírodě, městě či ateliéru - tyto fotografie se pak mohou promítat při hostině, je to velmi oblíbené. Fotím převážně v plzeňském a jihočeském kraji. Nefotím jen digitálně, na svatby s sebou vozím i různá překvapení, která vždy novomanžele potěší a všichni se na chviku "zastaví" :-) Pokud Vás má nabídka zaujala, kontaktujte mne prosím zde na Beremese. Naleznete zde i odkaz na můj web, kde je přibližný ceník. (Celodenní focení za cca 6500,- , možnost i předsvatebního focení za 800,- // při rychlém zamluvení a zaplacení zálohy sleva 1000 Kč) Přeji Vám úspěšné přípravy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, termín mám zatím volný. Budu rád, pokud se podíváte na moje portfolio. Pokud se Vám moje práce bude libit, neváhejte mne, prosím, kontaktovat. Děkuji. Daniel Dančevský
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný večer, posílám interní zprávičku s nabídkou. Mějte se moc hezky. Petra :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný den, Dovolím si také nabídnout své služby. Reference od manželů najdete na mém profilu, nebo na FB stránkách. Termín mám zatím volný, třeba Vás můj styl a ceník, obojí na stránkách zde pod čarou, osloví. V nabídce máme i výhodné balíčky fotograf+kameraman (2 lidé) Mějte se pěkně Mikuláš Křepelka
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rádi Vám nabídneme naše služby. Na naší webové prezentaci naleznete naší práci. Budeme rádi, když se ozvete. Hezký den. Zdeněk Krejcar - fotograf - AP FOTOSTUDIO
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Váš termín máme momentálně volný. Ráda bych Vás tedy pozvala na naše internetové stránky, kde naleznete ukázku z naší tvorby a veškeré potřebné informace.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, bude li se vám líbit moje práce, jsem k dispozici. Ceník naleznete na vebu. S Pozdravem René Volfík
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Dobrý den, Váš termín máme zatím volný. Ceník a více fotografií najdete na našem profilu. Pokud se Vám bude naše práce líbit, neváhejte nás kontaktovat :) S pozdravem David a Klaudie
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, i já si dovolím připojit svou nabídku. Termín volný, jsem z Prahy. Ostatní informace najdete na webu. V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat. ;-) Mějte se prima, ZeZu
Odpovědět
Profilova fotka
Ráda vám svatbu nafotím, 4 hodinovka v hlavním prázdninovém čase je 9tis. Cena je konečná, bez záludností, s fotkama, dvd s retušemi, dvd se všema fotkama co nafotím a ještě krátký videoklip z fotek třeba do tabletu.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Dovoluji si nabídnout své služby. Info na mém profilu, případně na webu. Zasílám i soukromou zprávu a v případě jakýchkoli dotazů pište! :-) Přeji krásný den. Vojtěch Pavelčík
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?