Zdravím, akutně sháním fotografa na výše uvedený termín. Poptávám následující: focení příprav - může být, nemusí, dále obřad , focení novomanželů, focení novomanželů s rodinou - přáteli, skupin. fota apod., počáteční veselí na hostině, příjezd, přípitek, krájení dortu, fotky na DVD, flash cca 150 foto ve 2-3 různých velikostech, 10-20 fotek vytištěných, fotky barevné i některé černobílé, základní retuš, úprava apod. Díky za případné zaslání nabídek, ceníku. MZ
Dobrý den, termín 17.6. mám aktuálně volný a mohu vám nabídnout rezervací pro focení. Pokud vás má práce zaujme, neváhejte mne kontaktovat!
S pozdravem M.Zaňková
Pěkný den,
dovolím si vás pozvat k návštěvě mého portfolia na stránkách zde pod tímto příspěvkem. Tento termín mám zatím neobsazený. Pokud by Vás a nastávajícího můj styl oslovil, dohodneme si nezávaznou schůzku a vše probereme.
Díky za Váš čas a možná brzy na viděnou
Mikuláš Křepelka
Dobrý den, uvolnil se mi termín.
Podívejte se prosím na moje stranky a jestli se Vám bude moje práce líbit, tak se ozvěte:)!
Přeji krásny den
Martina Herštusová
Dobrý den,
rádi bychom Vaši svatbu nafotili a termín máme ještě volný. Vždy se snažíme svatbu mít jako celý příběh, který přesně vystihuje novomanžele. Budeme moc rádi když se ozvete. :-)