Dobrý den,
Když se Vám budou mé fotky líbit a cena zaujme, jsem Vám plně k dispozici. Fotografie a další informace najdete na mých stránkách (dole pod příspěvkem).
Přeji krásný den.
S pozdravem Lukáš.
Krásný den přeji,
Termín Vaší svatby mám volný. Gratuluji k zasnoubení emoticon
Nabídku zasílám v soukromé zprávě. Pokud Vás má práce zaujme ozvěte se a domluvíme podrobnosti emoticon
Velice rád se stanu Vaším svatebním fotografem.
S pozdravem a hezký den
Tomáš
Dobrý den, také se přidávám ke kolegům se svou nabídkou.:)
Termín je stále volný a budu rád, když navštívíte můj web, kde naleznete více fotografií a i další podrobnosti k jednotlivým svatebním balíčkům.
S pozdravem Márty
Dobrý den, moc ráda nafotím vaši významnou životní událost. Mé portfolio naleznete na FB stránce Portréty, svatby...viz níže a na mém profilu. V případě zájmu prosím se ozvěte co nejdříve, abychom projednali detaily a popřípadě se sešli osobně. Lenka Hoffmannová
@veronika275 Dobrý den Veroniko, Váš termín mám volný.
Odkaz na mé svatební portfolio naleznete hned pod vloženou fotografií. Budu velmi rád za Vaši případnou návštěvu.
S pozdravem a přáním krásných dnů
Honza
@veronika275
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo
Hezký den Veronika 275,
bude mi potěšením nafotit vaší svatbu :). Váš termín mám volný.
Prosím, koukněte na mé fotografie.
Děkuji.
S přáním příjemného dne,
Mirka Oborníková
Dobrý den,
rád nafotím Váš svatební den. Moje portfolio a více informací naleznete na mých stránkách. Pokud Vás má práce zaujme, ozvěte se a domluvíme podrobnosti.
S pozdravem,
Miroslav Jungwirth
Krásný den Veroniko,
rádi bychom Vaši svatbu nafotili a termín máme ještě volný. Vždy se snažíme svatbu mít jako celý příběh, který vás přesně vystihuje a budeme moc rádi, když se ozvete. :-)
Těšíme se na vaši odpověď
Monika & Tomáš
Dobrý den, poptávaný termín jsem jako fotograf k dispozici. Bližší informace naleznete na mém profilu a webových stránkách. Také jsem Vám zaslal zprávu. V případě zájmu se s Vámi rád sejdu a vše potřebné proberu.
Jan Zeman