Dobrý den, velice ráda nafotografuji Váš svatební den. Není problém se na čemkoliv domluvit. Pro více informací navštivte můj profil nebo web :) Budu ráda, když se ozvete.
Krásný den,
Skupieňová Kateřina
Dobrý den, ráda bych doporučila naše fotografické služby. Jezdíme po celé České republice.
Na webových stránkách najdete více informací( svatební balíčky+ ceník).
Přeji krásný den, Lenka
Dobrý den,
sice nejsem z Olomouce, ale Váš svatební termín mám volný a pokud vás mé fotky osloví, ráda přijedu.
Mé portfolio a ostatní informace najdete na webu.
Hezký den Markéta Peterková
Krásný den,
rádi bychom Vaši svatbu nafotili a termín máme ještě volný. Vždy se snažíme svatbu mít jako celý příběh, který vás přesně vystihuje a budeme moc rádi, když se ozvete. :-)
Těšíme se na vaši odpověď
Monika & Tomáš
Dobrý den, bydlím v Olomouci a daný termín mám volný, rád Vám nafotím vaší svatbu. Podívej te se na web a popřípadě zájmu mě kontaktujte.
S pozdravem
Pavel Zahálka
@wildwife
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo
Dobrý den,
v termínu Vaší svatby máme volno.
Jsme z Brna, ale rádi do Olomouce dojedeme.
Pokud Vás naše práce zaujme kontaktujte nás prosím pro bližší informace.
Děkuji a hezký den
Veronika a Martin
AZ-fotosluzby.eu mají ve Vámi požadovaný termín volno, proto můžete focení Vašeho nejkrásnějšího dne v životě svěřit právě do našich rukou! Focení je pro nás největším koníčkem, ale především radost. Proto Vám můžeme nabídnout nejen kvalitní služby, ale i profesionální přístup a snahu vytvořit nezapomenutelný svatební příběh. V nabídce máme několik cenových balíčků, mezi nimiž můžete vybírat. Pokud Vám žádný z nich nesedne, navolte si sama v balíčku Individual přesně takové služby, které budou v rámci Vašich přání i finančního rozpočtu.
Vytvoříme ten nejkrásnější příběh!