Dobrý den, tento termín máme aktuálně volný a rádi Vaši svatbu nafotíme. Cestovné do Olomouce zdarma. Budeme rádi, když se podíváte na náš web, kde najdete veškeré informace.
Hezký den
Martin Hnátek
@masulka1967 Manželé Vlkovi (Martin a Pavlína), Olomoucko, jednoznačně mohu doporučit (vlkfoto.cz) S pozdravem a přáním pěkného večera Martin Lysek :-)
Krásný den! Duben máme převážně volný. Fotografujeme vždy ve dvou, vždy s úsměvem na tváři. :-) Do zprávy zasílám konkrétní cenovou nabídku a v každém případě přeji svatbu přímo pohádkovou! :-)
Dobrý den,
rádi bychom Vám nabídli naše fotografie tvořené s láskou pro Vás
Jsme kreativní tým fotografů, kteří dokážou Váš svatební den zachytit ve všech pestrobarevných formách nejen obrazových, ale také emočních.
Díky individuálnímu přístupu a zkušenostem jsou pro nás Vaše přání a představy prioritou. Vaše spokojenost je našim srdečním úspěchem.
V momentech, kdy naši kolegové litují toho, že se nemohou „ rozpůlit „ nám neuteče jediná vzpomínka na neskutečné autentické záběry.
Nabízíme unikátní focení, plné pohody, radosti a světla. Když chcete, aby vaše vzpomínky na fotografiích zářily. CREATIVELOVE – fotografie s láskou, fotografie s příběhem.
Děkujeme, že jste věnovali čas těmto řádkům a pokud jsme Vás naší tvorbou zaujali – neváhejte nám napsat o více informací :-)
S přáním hezkého dne Kamila&Jan
Také sháním fotografa - Olomouc 2.5.2015 . Prosím do zprávy info, web, portfolio, cokoliv, kde se můžu mrknout na Vaši práci. Za případnou cenovou nabídku budu velmi ráda.
Dobrý večer,
i my máme Váš termín volný. Do Olomouce jezdíme fotit, nemáme to daleko :) Pokud by se Vám náš styl práce líbil, ozvěte se! ;) více najdete na našem facebooku.
Linda a Filip
@masulka1967 Dobrý den, termín mám volný, ukázky mé práce najdete zde na profilu, pokud by se Vám moje práce líbila, neváhejte mne kontaktovat, rád se Vás ujmu :). Hezký večer :).
@masulka1967 Dobrý den, jsem z Přerova a pokud se Vám má práce bude líbit ráda nafotím vaši svatbu.... můžete se podívat do mého profilu, nebo na webu. hezký den Lucka :)
Také nabízím své fotografické služby, více fotek mám na facebooku a na webu. V případě zájmu, budu rád, když se ozvete.
Přeji hezký zbytek dne
Radim Hájek
Dobrý den, termín mám volný. Pokud jste si doposud nevybrala tak se podívejte na web.
(ceny najdete také na webu)
Dopravu by jste neplatila, alespoň navštívím rodinu :)
S pozdravem
René Volfík
Dobrý den,
také přidávám svou nabídku. Více fotografií a ceník na webu. Rád s Vámi proberu možnosti fotografických služeb dle Vašich požadavků. V případě zájmu mne neváhejte kontaktovat.
Hezké dny přeje
Radek