Dobrý deň Janka, skúste pozrieť na naše portfólio na webových stránkach :-) Sme z Brna, fotíme vo dvojici a v okolí Hodonína celkom často. Budeme radi, ak sa ozvete. Zdravia Lucia a Marek
Dobrý den,
Váš termín máme volný a rádi za Vámi přijedeme.
Fotíme ve dvou fotografech a nabízíme i vizážistické služby.
Podívejte se prosím na naše internetové stránky, kde naleznete veškeré informace a také naše portfolio.
Pokud Vás zaujmeme, tak rádi zodpovíme případné dotazy.
S pozdravem
Martin Hnátek | MarLin Photography
Dobrý den, termín mám volný a jsem z okolí. Můžete navštívit web, nebo více aktualizovaný profil zde na beremese a FB, pokud Vám styl sedne, ozvěte se :-)
S pozdravem, Soňa Goldová
@janulka89 Dobrý den Janulko a Víťo, Váš termín mám zatím volný. Portfólio mých svatebních fotek naleznete na mém webu. Více info osobně. Přeji příjemné svatební přípravy. S pozdravem, Ján Senčák
Dobrý den,
termín máme volný, jsme z Brna a fotíme ve dvou. Ukázky průřezem celých svateb najdete na webovkách, nejnovější práce a reference pak na FB;)
Přejeme krásný den
J+P Nejedlí
Dobrý večer,
máme volno :) ceny, balíčky, jejich obsah, termíny, fotky - to všechno najdete na našem facebooku a webu. Pokud by se Vám náš styl práce líbil, ozvěte se, nemáme to daleko ;)
Filip a Linda
Dobrý den,
rádi bychom Vás oslovili s naší kreativní službou - pokud se Vám zalíbí naše tvorba budeme potěšení, když nás kontaktujete.
Více než slova je láska k fotkám, kterou Vám můžeme zrealizovat.
Děkujeme za přečtení těchto pár řádek a zhodnocení naší srdeční tvorby <3
K&J
Dobrý den,
také přidávám svou nabídku. Více fotografií a ceník na webu. Rád s Vámi proberu možnosti fotografických služeb dle Vašich požadavků. V případě zájmu mne neváhejte kontaktovat.
Hezké dny přeje
Radek
Dobrý den, podívejte se na naše stránky a v případě zájmu nás kontaktujte. Jsme z Brna a váš termín máme zatím volný.
Přejeme pěkný den, Mirka a Petr čočkovi
Dobrý den,
váš termín máme stále volný. :) Budeme moc rádi, když se podíváte na naše webové stránky. Najdete na nich ukázky ze svatebního fotografování, ceníky a široký výběr svatebních balíčků.
Budeme se moc těšit :)
Lukáš Machaníček
LUMA PHOTO