Dobrý den,
sháním fotografa z okolí Náchod/Trutnov na naši svatbu 3.7.2021.
Nějaké doporučení prosím? Popřípadě i cenové rozmezí? Chtěli bychom nejspíše celodenní focení.
Předem děkuji 😊
Dobrý den, termín mám volný a když se Vám bude moje práce líbit, rád přijedu a Vaši svatbu nafotím. K dispozici mám třeba i fotobudku, která je při současném focení za zajímavou cenu. Více informácí zasílám do zpráv a přeji hezký den.
Zdravím,
dovoluju si nabídnout služby svatebního fotografa. Fotím po celé ČR. Pokud jedu někam dál, účtuju jen polovinu cesty, aby náklady za doporavu nebyly tak vysoký. V ceně svatebního focení je předsvatební párový focení a zapůjčení polaroidu. Fotky ze svatby dostanete do 14 od svatby (fleška + vytištěný fotky). Veškerý informace, fotky, reference atd. najdete na mých stránkách 🙂
@aninka_8
Dobrý den,
jsem přímo z Náchoda a okolí znám velice dobře. Moc rád dorazím vyfotografovat Vaši svatbu a nenápadně zachytím kouzelné okamžiky významného dne.
Mrkněte na mé webové stránky, fotografie a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
svatební fotograf Martin Máslo - fotomaslo
@aninka_8
Dobrý den slečno,
moc Vám i Vašemu nastávajícímu gratulujeme k připravované svatbě. Ve Vašem termínu máme prozatím volno.
Posíláme Vám odkaz na naše stránky. Jezdíme a fotografujeme s manželkou - získáte v nás tedy dva fotografy, což krásně rozšiřuje možnosti a úhly focení.
Pokud Váš zaujme naše práce, moc rádi se s Vámi osobně poznáme a nafotíme Váš jedinečný den.
Nádherný den a příjemné chvíle při plánování Vám přejí
Rosťa a Jana Mokrošovi – sehraný tým, který se s Vámi rád seznámí
@aninka_8 Dobrý den, mohu nabídnout své služby a rád Vám svatební den nafotím. Více o mě a mých službách naleznete na mém profilu nebo internetových stránkách emoticon Pokud se Vám moje tvorba líbí, tak mi napište a můžeme se domluvit blíže. Budu se těšit na případnou spolupráci. Přeji hezký den Erik
Dobrý den, gratuluji k vašemu rozhodnutí. Termín mám ještě volný a rád vám svatbu nafotím.
Všechny potřebné informace nejdete na mých stránkách nebo na fb profilu jakub kruliš photography.
Vše se dá individuálně doladit a na všechny případné dotazy rád odpovím :)
Pěkný den,
Jakub
@petrnoxnovak zřejmě jste se trochu spletl. Buď jste z druhého konce republiky nebo jen nevíte kde je Náchod a Trutnov. Vesnice Orličky je na úplném a opačném konci Orlických hor než je Náchod. Oblast mezi Trutnovem a Náchodem se jmenuje Jestřebí hory. ;-) https://mapy.cz/s/balofalota
@fotomaslo Orlickým horám se říká Orličky... anebo taky Opičí hory no :-D každopádně ještě že jsem trefil pohoří, Orličky mohly být taky třeba na Šumavě a to už abych tady snad smazal profil :-D
@petrnoxnovak Orličky? =-) To by lidé rovnou měli říkat Opičky. :-D To tu nikdo nepoužívá. Každý říká Orlické, Orlický nebo Orlické hory. x-) Škoda mazat profil, když máte předplaceno. :-D
Převyprávíme vaší lásky s něhou, humorem a elegancí. A za ty příběhy půjdeme třeba světa kraj. Nechte, aby naše fotografie mluvila za nás, prosím podívejte se na náš web.