Dobrý den,
prosím o pomoc při hledání fotografa. Neznáte prosim nějakého dobrého fotografa, který by měl v tom termínu čas a nafotil nám svatbu? Náš fotograf bohužel odpadl.
Moc děkuji za každý tip
Dobrý den,
Když se Vám budou mé fotky líbit a cena zaujme, jsem Vám plně k dispozici. Fotografie a další informace najdete na mých stránkách.
Přeji krásný den.
S pozdravem Lukáš.
Krásný den Hanko,
rádi bychom Vaši svatbu nafotili a termín máme ještě volný. Vždy se snažíme svatbu mít jako celý příběh, který vás přesně vystihuje a budeme moc rádi, když se ozvete. :-)
Těšíme se na vaši odpověď
Monika & Tomáš
Pěkný večer,
termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Dovolím si vám zaslat i soukromou zprávičku. Prozatím klidně koukněte na web nebo FB, který mám uvedený na kartě. Najdete na něm ukázky ze svatebního focení. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí napsat.
Budu se těšit.
Lukáš
@hanulkak
Dobrý den,
moc rádi bychom Vás osobně poznali a nafotili Váš jedinečný den. V uvedený termín máme zatím volno.
Podívejte se na naše stránky (v odkaze pod fotkami) a pokud se Vám zalíbí naše fotky, na kterých dokumentujeme emoce, radost a neopakovatelné okamžiky, neváhejte a napište nám.
Budeme se na Vás moc těšit.
Nádherný den a příjemné chvíle při plánování Vám přejí
Rosťa a Jana Mokrošovi – sehraný tým, který se s Vámi rád seznámí
Pokud hledáte profesionálního fotografa na Vaši svatbu, jsme tu jen pro Vás. Focení svateb je pro nás vždy velkou výzvou, do které vkládáme maximum úsilí a mnohaletých zkušeností. Uvědomujeme si, že je tento den ve Vašem životě jedním z nejdůležitějších, proto se postaráme o to, že budete mít vzpomínku na jeho průběh se vší všudy. Jsme profesionálové, kteří focení milují a na naší práci je to vidět. Vyberte si z námi nabízených balíčků nebo si prostřednictvím balíčku Individual sami nastavte přesně takové služby, které budou odpovídat Vašemu rozpočtu a představám.
Díky nám získáte nezapomenutelnou památku na tento důležitý den!
@hanulkak
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo