Fotograf - okolí Jičín, Sobotka, Lázně Bělohrad 4. 8. 2018

Dobrý den, prosím o pomoc při hledání fotografa. Neznáte prosim nějakého dobrého fotografa, který by měl v tom termínu čas a nafotil nám svatbu? Náš fotograf bohužel odpadl. Moc děkuji za každý tip
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, kdyžtak koukněte ke mě na web akdyžse Vám bude můj styl zamlouvat, dejte vědět;)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Když se Vám budou mé fotky líbit a cena zaujme, jsem Vám plně k dispozici. Fotografie a další informace najdete na mých stránkách. Přeji krásný den. S pozdravem Lukáš.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, i já si dovoluji připojit se ke kolegům se svou nabídkou.:) Více informací na webu či kartě, budu se těšit.:) Márty
Odpovědět
Profilova fotka
@hanulkak Dobrý den Hanko, termín mám volný a rád dorazím do svého oblíbeného kraje... :-) Standa Matouš
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, Váš termín mám volný a pokud by se Vám líbil můj styl, napište mi a můžeme se na všem domluvit :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabízím mé fotografické služby. Rád zdokumentuji Váš svatební den. Více informací pošlu do SZ. S pozdravem Filip
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den Hanko, rádi bychom Vaši svatbu nafotili a termín máme ještě volný. Vždy se snažíme svatbu mít jako celý příběh, který vás přesně vystihuje a budeme moc rádi, když se ozvete. :-) Těšíme se na vaši odpověď Monika & Tomáš
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný večer, termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Dovolím si vám zaslat i soukromou zprávičku. Prozatím klidně koukněte na web nebo FB, který mám uvedený na kartě. Najdete na něm ukázky ze svatebního focení. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí napsat. Budu se těšit. Lukáš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer,v případě že se Vám bude líbit má práce,můžete mě kontaktovat..s pozdravem Koláček Marek
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsem k dispozici, mrkněte na web.. Pěkný den, Soňa Goldová
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, připojuji se ke kolegům s nabídkou volného termínu. Mé portfolio a ostatní informace najdete na webu. Přeji hezkýden Markéta Peterková
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, my bychom se Vás moc rádi ujali. V tomto regionu jsme jako doma. :-) Podrobnosti posílám do soukromé zprávy. Srdečně Alice Hekrdlová
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@hanulkak Dobrý den, moc rádi bychom Vás osobně poznali a nafotili Váš jedinečný den. V uvedený termín máme zatím volno. Podívejte se na naše stránky (v odkaze pod fotkami) a pokud se Vám zalíbí naše fotky, na kterých dokumentujeme emoce, radost a neopakovatelné okamžiky, neváhejte a napište nám. Budeme se na Vás moc těšit. Nádherný den a příjemné chvíle při plánování Vám přejí Rosťa a Jana Mokrošovi – sehraný tým, který se s Vámi rád seznámí
Odpovědět
Moc děkuji všem za nabídky. Tohle jsem nečekala a bude to chvíli trvat, než si vyberu. Všichni máte fotky opravdu moc hezké.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud hledáte profesionálního fotografa na Vaši svatbu, jsme tu jen pro Vás. Focení svateb je pro nás vždy velkou výzvou, do které vkládáme maximum úsilí a mnohaletých zkušeností. Uvědomujeme si, že je tento den ve Vašem životě jedním z nejdůležitějších, proto se postaráme o to, že budete mít vzpomínku na jeho průběh se vší všudy. Jsme profesionálové, kteří focení milují a na naší práci je to vidět. Vyberte si z námi nabízených balíčků nebo si prostřednictvím balíčku Individual sami nastavte přesně takové služby, které budou odpovídat Vašemu rozpočtu a představám. Díky nám získáte nezapomenutelnou památku na tento důležitý den!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín 4.8. mám ještě pro Vás volný, popřípadě zájmu mě kontaktujte S pozdravem Pavel Zahálka
Odpovědět
Profilova fotka
@hanulkak Dobrý den, moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat. Přeji pěkný den Martin Máslo
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?