Dobrý den,
ráda přijedu. Jsem z Ostravy, ale v Rakovníku máme příbuzenstvo a přátelé, takže bychom tam přespali a spojili to s návštěvou, takže byste nemuseli platit dopravu. Nabízím Vám hlavně tvůrčí přístup k focení a u fotografování obřadu, oslavy atd. mívám takový reportážní styl. Výhodou také je, že okolí celkem známe :o) Do zprávy zasílám ceník.
P.S: Mimochodem s Vašim krajem mám jednu moc veselou historku, tak posílám pro zasmátí... Měli jsme jet z Rakovníka do Kladna, no a v Lužné se půlka vlaku odpojila a jela právě do Žatce :o). Bohužel jsme v té půlce seděli. Vystoupili jsme na první zastávce: Krupá. Byla to taková typická zastávka na konci světa. Stará, odrbaná nádražní budova, nikde ani živáčka. Akorát jsme zahlédli výpravčího a zeptali se: Prosímvás, kdy jede další vlak na Rakovník? A on nám řekl: zítra. :-D
Dobrý den,
váš termín máme zatím ještě volný. Dovolil jsem vám poslat interní zprávičku. Na dubnové termíny navíc nabízíme slevu ve výši 25% :). Budeme moc rádi, když se podíváte na naše webové stránky. Najdete na nich ukázky ze svatebního fotografování, ceníky a veškeré podrobnosti, které se samotného focení týkají.
Budeme se těšit.
Přeji hezký zbytek soboty
Lukáš Machaníček
LUMA PHOTO
Dobrý den,
rád bych Vám nabídl mé fotografické služby a zdokumentoval tak Váš svatební den. Moji tvorbu nejdete u mě na webových stránkách. V případě, že Vás má nabídka osloví, kontaktujte mě.
Miroslav Vodička
Dobrý večer,
Váš termín máme volný. Na svatby jezdíme po celé republice. Veškeré informace o cenách a obsahu svatebních fotobalíčků máme na facebooku a webu. Fotíme ve dvou, předsvatební schůzka a smlouva jsou pro nás samozřejmostí. Pokud by se Vám naše fotky líbily, ozvěte se ;)
Filip a Linda
Pěkný den,
dovolím si Vás pozvat k návštěvě mých stránek. V nabídce máme i výhodné balíčky foto+video. Pokud by se Vám styl a ceník líbily, můžeme si domluvit nezávaznou předsvatební schůzku.
Mějte se pěkně Mikuláš Křepelka
Dobrý den,
máte jistě již spoustu pěkných nabídek. I já se k nim přidávám.
Při rychlém jednání možná sleva, za doporučení taktéž.
Cena se odvíjí podle Vašich požadavků, vše je na domluvě (Přibližný ceník mám na webu pod odkazem).
Samozřejmostí je smlouva a překvapení, která vždy novomanželé ocení ;-)
Na mé práce se můžete kouknout na mém webu v odkazu.
Přeji šťastnou ruku při výběru :-)