@alik_marvik Dobrý den, jsem z Litoměřic a v Libochovicích to velmi dobře znám (sama jsem se tam vdávala) - navíc zde fotím 7.6. a 21.6. Váš termín mám volný, v případě že Vás má práce zaujme, budu ráda, když se mi ozvete. :-) Petra
Krásný den, ráda bych Vám nabídla naše fotografické služby. Tento termín máme zatím volný. Na svatební sezónu 2014 poskytujeme speciální slevu 25%. Fotíme ve dvou fotografkách, můžeme tedy zaručit fotografie z více úhlů a žádný důležitý okamžik nám neuteče:o) Jsme z Mladé Boleslavi. Neváhejte nás kontaktovat a vše si povíme na nezávazné schůzce. ;-)
Dobrý den,
Váš termín mám také zatím volný.
Bude mi potěšením, pokud se podíváte na můj profil zde na beremese nebo na mé webové stránky.
Jakub Horák - VyfoťMě
Dobrý den,
rovněž máme tento termín ještě volný. Fotky z loňské svatby v Libochovicích najdete v našem profilu zde na beremku nebo na našem webu. Pokud by Vás naše práce zaujala, budeme rádi, když se ozvete.
Hezký den,
Hanka
Dobrý den,
dovolím si nabídnout i svou práci. Jsem sice z Prahy, ale mohu dojet kamkoliv. Cestu bych si neúčtoval.
V případě objednání focení do konce března bych Vám mohl dát z nabídek Top, nebo Extreme z mého ceníku slevu 40%.
Pokud Vás moje práce zaujme, tak se určitě můžeme domluvit.
Hezký den, Martin Pokora