Fotograf na svatbu z Prahy a okolí na 28.9.2013

Ahoj, sháníme fotografa z Prahy či okolí (svatba bude u Českého Šternberka) na naši svatbu, která se koná už 28.9. Máte někdo tip? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, mám tuto zářijovou sobotu jako poslední volnou, tak pokud Vás zaujme mé portfolio, ráda pošlu ceník :)
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný den přeji slečno ;-) Jestli ještě vybíráte, mrkněte i ke mě na web, Váš termín mám zatím volný..pokud vás osloví můj styl, písněte a určitě se dohodneme. Každopádně ať Vám vše proběhne v klidu a přeji moc štěstí, pohody a lásky :-D s pozdravem Jindřich
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, i já si dovolím nabídnout své služby a bude mi potěšením, pokud navštívíte mé webové stránky. V případě zájmu mne prosím kontaktujte. Přeji hezký den Jakub Horák
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, Váš termín pro fotografování mám stále ještě volný, proto budu ráda, když se podíváte na můj profil zde, nebo na mé webové stránky a v případě zájmu, mě zkontaktujete. Petra
Odpovědět
Profilova fotka
hezký den, s kolegou fotografujeme svatby ve dvou a váš termín máme volný. Na našich stránkách najdete veškeré informace ;-) krásný den :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím Vás, mrkněte i na mé stránky. Zatím mám volno :) a rád Vám dle podrobností pošlu kalkulaci. Přeji kvalitní výběr ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsem z Prahy a tento termín mám volný. V případě zájmu mě kontaktujte. Veškeré informace o mém svatebním focení naleznete na mém webu.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, tento termin mam posledni volny v zari. Mrknete ke mne na profil, v pripade zajmu rada zaslu cenik na email :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, nám bude fotit na svatbě kamarádka, dělá moc krásný fotky a má pro to cit. Fotí i pro různé internetové časopisy apod.. Dělá pak třeba i fotoknihy apod.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Jestli stále vybíráte, nabízím se i já.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Dobrý večer, nejsem z Prahy, ale termín mám volný :-N . Doufám, že vše co by Vás o mě mohlo zajímat mám na webu. Hodně štěstí při výběru. Hanka :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den,rád nabídnu své služby, je li tedy už není vybráno :) Hezký den Michal
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Tento termín mám stále volný. Přeji pěkný den. Lucie
Odpovědět
Profilova fotka
@alieskaphoto muzu taky poprosit zaslat cenik?Diky moc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kamelie123 muzu poporsit o blizsi informace na muj blog Diky Majda
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohli bychom nabídnout naše služby, pokud máte zájem, kontaktujte nás. Děkuji Zdeněk Krejcar, APFOTOSTUDIO
Odpovědět
Profilova fotka
@majda81 ahoj, jsem na dovolene v turecku tak aspon kratce. Je to moje dobra kamaradka, ktera se fotografii zabyva dlouho a je moc sikovna. Bude mi prave taky fotit svatbu. .jmenuje se Katka a ma mail davidova@hotmail.cz. rekni ze jsi od Kacky. Budu zpatky cca za tyden kdyby neco ale klidne ji napis hned. Papa
Odpovědět
Profilova fotka
@kamelie123 Ahoj zkousela jsem na mail poslat dotaz a pise mi to ze neexistuje,pockam az se vratis a podiskutujem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@majda81 Ahoj Majdo, to je divné, mail normálně funguje. Ing.Katerina Davidova [davidova@hotmail.cz]
Odpovědět
Profilova fotka
@kamelie123 zkusím to a uvidím,ale psalo mi to že neexistuje....................tak nevim :-| ale i tak diky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kamelie123 tak super odeslano :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@majda81 Já jí ještě cinknu, že se Ti má dát hned vědět.
Odpovědět
Profilova fotka
@kamelie123 dikes hodná :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@majda81 Tak bys měla mít v mailu nabídku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kamelie123 joj dostala jsem děkuji mockrát,ale nakonec jsem sehnala pani za rozumný peníz..............:-) Majda
Odpovědět
Profilova fotka
@kamelie123 tak změna paní mi včera psala že možná nebude moct že tam má nevěstu které nepovolí matrika termín ktery chce tak to asi bude přendavat na ten muj termin,ale protože má nevěsta už zaplacenou zálohu má přednost-popřípadně se mi ozve pokud se to měnit nebude ,ale to nevim kdy takže opravdu čekat nemužu jinak jsme bez fotografa................
Odpovědět
Profilova fotka
@majda81 No páni, tak to jsou teda komplikace. Katka myslím na tenhle termín nic nemá, mluvila jsem s ní.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?