Pěkný den přeji slečno ;-)
Jestli ještě vybíráte, mrkněte i ke mě na web, Váš termín mám zatím volný..pokud vás osloví můj styl, písněte a určitě se dohodneme.
Každopádně ať Vám vše proběhne v klidu a přeji moc štěstí, pohody a lásky :-D
s pozdravem
Jindřich
Dobrý den,
i já si dovolím nabídnout své služby a bude mi potěšením, pokud navštívíte mé webové stránky. V případě zájmu mne prosím kontaktujte.
Přeji hezký den
Jakub Horák
Krásný den, Váš termín pro fotografování mám stále ještě volný, proto budu ráda, když se podíváte na můj profil zde, nebo na mé webové stránky a v případě zájmu, mě zkontaktujete. Petra
Ahoj, nám bude fotit na svatbě kamarádka, dělá moc krásný fotky a má pro to cit. Fotí i pro různé internetové časopisy apod..
Dělá pak třeba i fotoknihy apod.
@majda81 ahoj, jsem na dovolene v turecku tak aspon kratce. Je to moje dobra kamaradka, ktera se fotografii zabyva dlouho a je moc sikovna. Bude mi prave taky fotit svatbu. .jmenuje se
Katka a ma mail davidova@hotmail.cz. rekni ze jsi od Kacky. Budu zpatky cca za tyden kdyby neco ale klidne ji napis hned. Papa
@kamelie123 tak změna paní mi včera psala že možná nebude moct že tam má nevěstu které nepovolí matrika termín ktery chce tak to asi bude přendavat na ten muj termin,ale protože má nevěsta už zaplacenou zálohu má přednost-popřípadně se mi ozve pokud se to měnit nebude ,ale to nevim kdy takže opravdu čekat nemužu jinak jsme bez fotografa................