Ahoj, sháním fotografa/fotografku na svatbu ve všedni den odpoledne koncem září, ideálně 19.9. nebo 20.9., okolí Brna, Hustopeče.Hledám někoho, kdo nestojí jmění, kdo má hezký nenucený styl fotek, ale zároveň se nebojí si lidi trochu postavit...
Ještě bych doplnila, že svatba nebude přímo v Brně, bude v Kurdějově, což je u Hustopečí. Bohužel nám odřekla ,,naše´´ fotografka. Nechceme ten typ fotek, které jsou retušované tak, že nejsou téměř vidět rysy lidí, ozdobné rámečky, vytažená nejzelenější tráva a jiné umělecké záležitosti..preferujeme tak trochu dokumentární styl...
Pěkný den,
termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Myslím, že splňuji vše, co požadujete. Navíc jsem z Brna, takže bych to měl kousek.
Dovolím si vám zaslat i soukromou zprávičku. Prozatím klidně koukněte na web nebo FB, který mám uvedený na kartě. Najdete na něm ukázky ze svatebního focení. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí napsat.
Budu se těšit.
Lukáš
Dobrý den, moc ráda vám svatbu vyfotím - tohle je směr, kam se vydávám snad nejraději - nádherné vinice a vršky :) Pokud Vás má práce osloví, ozvěte se mi - píši vám zprávu. Krásný den, Terka
@lingvistka Dobrý den, Váše termíny mám volné. Odkaz na mé svatební portfolio naleznete hned pod vloženou fotografií. Budu velmi rád za Vaši případnou návštěvu. :)
S pozdravem a přáním krásných dnů
Honza
Děkuji všem za reakce, ještě jednou bych chtěla upozornit na to, že jde o odpolední svatbu ve všední den, tedy v podstatě půldenní focení, předpokládáme focení tak 5-6 hodin.
Dobrý den, pokud jste ještě nenašla fotografa pro Váš svatební den, tak Vám ho velmi ráda nafotím. Přikládám pár fotek a pokud se Vám budou líbit, neváhejte mě kontaktovat. Přeji krásný den, Dominika
Dobrý den @lingvistka,
já jsem z Brna, cestovné si neúčtuji, pokud se Vám líbí moje ukázka, ráda Vám nafotím svatbu. Do sz Vám posílám ceník.
S pozdravem Marcela
Dobrý den, všední dny mám volné a pokud se Vám budou moje fotky a ceny líbit, rád Vaši svatbu nafotím. Víc informací posílám do zpráv a přeji hezký den.
Krásný den,
gratulujeme k zasnoubení a přejeme vám ať máte svatbu přesně podle vašich představ. My svatby fotíme a natáčíme ve dvou a jezdíme zdarma po celé ČR. Dostanete od nás krásné dřevěné balení s tištěnými fotkami, dřevěný USB disk se všemi upravenými fotkami a videoslideshow z nejlepších fotek. Máme rádi přírodu a tak v ní také nejčastěji fotíme, určitě se ale podívejte na náš web, kde najdete naši nejnovější práci.
Rádi vás poznáme na osobní schůzce a moc se těšíme vaši odpověď.
Monika & Tomáš
Dobrý den,
velice ráda Vaši svatbu nafotografuji. Není problém se na čemkoliv domluvit. Více informací a fotek naleznete na mém webu. Napsala jsem Vám i soukromou zprávu. Budu ráda, když se ozvete :)
Krásný den,
Katka Skupieňová
Pěkný den,
dovolím si nabídnout i naše služby. Pokud by vás a nastávajícího oslovil styl naší práce, domluvíme si nezávaznou schůzku, kde můžeme vše v klidu probrat.
Všechny podstatné věci včetně ceníku naleznete na stránkách, které jsou zobrazeny zde pod tímto příspěvkem.
Mějte se pěkně Mikuláš Křepelka
@lingvistka Zdravím a také se připojím s nabídkou. Svatba ve všední den není problém a na době fotografování se také lze domluvit. Více informací posílám do zprávy :)
Dobrý den a gratuluju!
moc rád budu fotit Vaši svatbu.
Informace o mně a mojí práci najdete zde na mém profilu a především na webu.
Zároveň jsem si dovolil poslat Vám konkrétnější nabídku do interní pošty.
Miluju celodenní focení, mám pak radost když můžu odevzdat kompletní příběh.
Zdravím a ješte jednou gratuluju.
Tomáš