Dobrý den,
o jaký termín se jedná? Nebylo by špatné i zmínit jaká je vaše představa a o jakou svatbu se bude jednat :)
Ať se Vám vše daří. S pozdravem Martin
Dobrý den,
vřele doporučuji fotografa Honzu Šedivého, určitě mu napište. Přikládám odkaz na jeho webové stránky. https://www.jan-sedivy.com/ Na film, ale asi nefotí.
Kdybyste měla zájem i o videoklip, tak mi napište.
S pozdravem
Michal Voves
@kockamacka Dobrý den, odkaz na mé svatební portfolio naleznete hned pod vloženou fotografií. Budu velmi rád za Vaši případnou návštěvu. :)
Celkem hodně by mě i zajímala motivace, proč by svatba měla být zpracována na film a co od toho konkrétně očekáváte. Možná bych se pak zamyslel nad tím, že bych tu kinofilmovou zrcadlovku zase vytáhl. :)
S pozdravem a přáním krásných dnů
Honza
Dobry den, take se pridavam a take bych se rad zeptal na termin i duvod filmu? Na film jsem par let fotil, ale je pravda, ze ted uz jej nikdo moc nepoptava:)
Kazdopadne kouknete ke me na stranky a pokud by se vam muj styl zamlouval, neni problem se na cemkoli domluvit (pokud budu mit vas termin stale volny:)
Hezky den
Především všem moc děkuji za dosavadní nabídky. :)
@vyjimecnymomentcz@honzajezdik_photography
Jsem milovník klasické fotografie a analog pro mě má nesrovnatelně větší kouzlo. Dá se sice napodobit i digitálním fotoaparátem, ale to umí málokdo. Navíc nepotřebuji mít ze svatby 500 vyretušovaných fotografiíí, stačí mi jich pár, ale kvalitních a kouzelných. :-) Myslím si, že je veliká škoda, že se dnes fotí většinou jenom digitálně a že všichni chtějí mít co nejvíce fotografií ze svatby - vždyť snad ani nikoho nemůže bavit prohlížet jich tolik! Zkrátka si myslím, že 500 digitálních dokonalých fotek se nevyrovná 20 černobílým, neupravovaným fotografiím, klidně i zrnitým. :)
Dodatek: tímto samozřejmě neshazuji digitální fotografii, to vůbec ne! Jen mám osobně raději tu analogovou.
@kockamacka Díky za reakci. :) Já o tom z pohledu profesionála nebudu polemizovat, neb by to bylo dlouhé a ve výsledku zbytečné povídání. Plně chápu Váš názor a respektuji ho. Jistě to má něco do sebe, ale má to kupu "ale", která je dobré mít jasně nastavena, než se do toho někdo pustí. :)
Já osobně bych to sjel celé na digitál a prokládál to focením na kinofilm. Ale to bude ten můj zkažený profi bezpečnostní pohled, že vždy za všech podmínek musím odevzdat práci, ať se stane co se stane. ;-)
PS: Když mi zaplatíte mou obvykou taxu, klidně se toho pro 20 černobílých fotek ujmu. To by byla práce jedna radost. 8-)
@kockamacka souhlasim, ze 500 fotek je nesmysl. bohuzel v dnesni dobe vetsina klientu uznava rovnici cena/pocet fotek. proto mnozi nabizi silena cisla
Na druhou stranu strasne zalezi na svatbe. mam za sebou foceni takovych, kde byl problem vytahnout objednanych 150ks a pak takove, kde mi bylo lito mazat kazdou vyfocenou.
Na film nefotim, ale když se vám bude chtít podívat se na moje fotky, mám pár termínů v září volno
Krásný den,
gratulujeme k zasnoubení a přejeme vám ať máte svatbu přesně podle vašich představ. My svatby fotíme ve dvou a jezdíme zdarma po celé ČR. Dostanete od nás krásné dřevěné balení s tištěnými fotkami, dřevěný USB disk se všemi upravenými fotkami a videoslideshow z nejlepších fotek. Máme rádi přírodu a tak v ní také nejčastěji fotíme, určitě se ale podívejte na náš web, kde najdete naši nejnovější práci.
Rádi vás poznáme na osobní schůzce a moc se těšíme vaši odpověď.
Monika & Tomáš
Pěkný večer,
termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Dovolím si vám zaslat i soukromou zprávičku. Prozatím klidně koukněte na web nebo FB, který mám uvedený na kartě. Najdete na něm ukázky ze svatebního focení. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí napsat.
Budu se těšit.
Lukáš
Dobrý večer,
kdyby Vás zaujala moje práce, mám Váš svatební termín ještě volný :)
Více info si Vám dovolím zaslat do SZ.
Přeji hezký zbytek večera
S pozdravem
Vratislav Jenšík
Přeji pěkný den,
velice ráda Vaši svatbu nafotím, v tomto termínu mám volno. Pokud by jste měli zájem, mrkněte na moje webové stránky pro více informací. Není problém se na čemkoliv domluvit. Jsem schopna zajistit též služby kameramana a vizážistky. ;-)
Simona
Dobrý den,
Váš termín mám volný a pokud Vás má práce zaujme, mohu Vám být jako fotografka k dispozici. Mé portfolio a ostatní informace najdete na webu.
Hezký den
Markéta
váš termín máme ešte voľný ak by sa vám naša tvorba páčila sme tu pre vás počas celého januára máme aj novoročné zľavy na svadobné fotenie poslala som vám aj súkromnú správu
Dobrý den
tento termín mám stále volný a na film také fotím. :)
Jsem fotografem se zahraničními zkušenostmi nejen z kanadského Vancouveru, který kromě profesionálního volí i přátelský přístup, tak aby se během focení cítili všichni dobře.
Hodně štěstí se svatbou.
Markéta
Krásný dobrý den, jsem z Českého Krumlova, fotografie je nejen mou vášni ale nyní i živobytím. Analogovou fotografii jsem 2 roky studovala pod vedením profesionálů svého oboru. Mám kvalitní střední formát i kinofilmové stroje a bylo by mi velkou cti s Vámi spolupracovat a zachytit Váš den. Pro více informací či ukázku práce mě neváhejte kontaktovat
@kockamacka
Dobrý den,
moc Vám i Vašemu nastávajícímu gratulujeme k připravované svatbě. Ve Vašem termínu máme prozatím volno.
Posíláme Vám odkaz na naše stránky.
Pokud Váš zaujme naše práce, moc rádi se s Vámi osobně poznáme a nafotíme Váš jedinečný den.
Nádherný den a příjemné chvíle při plánování Vám přejí
Rosťa a Jana Mokrošovi – sehraný tým, který se s Vámi rád seznámí