Dobrý den, sháním fotografa na svatbu v termínu 8. srpna v jižních čechách. Můžete mi prosím něco nabídnout, poradit, pomoci vybrat :-). Děkuji, Zuzka.
@zuzanavlachova
Hezký den,
o výběru fotografa jsem nedávno našla úžasný článek: http://www.fmaxstudio.com/blog/8-rad-...
poradí, jak poznat dobrého fotografa i tomu, kdo o focení nic neví. Nejdůležitější je, aby Vám fotograf sedl jako člověk, protože s Vámi bude v nejkrásnější den ve Vašem životě. :-)
Jinak, jestli mohu, ráda Vám nabídnu i svoje služby. Na svatby vzdálenější jezdívám den předem. Více fotek, ceník, atd. mám tu na profilu na beremku. Web je v tento moment v rukou programátora, takže víc věcí mám tady :-)
Dobrý den, termín mám volný.
Můžete navštívit můj web a profil, pokud Vás styl osloví, ozvěte se..
ráda přijedu, v jižních Čechách mám zázemí.
S pozdravem,
Soňa Goldová
Dobrý večer,
určitě již máte spoustu krásných nabídek.
I já bych ráda nabídla své služby, samozřejmostí je fotografická smlouva.
Při včasném zamluvení termínu a zaplacení zálohy je možná sleva; při doporučení (a proběhlém focení) taktéž.
Ke každé svatbě přistupuji individuálně, se snoubenci se setkávám a domlouváme detaily a možnosti. Je také možnost fotografií "na zkoušku" + fotografií v přírodě, městě či ateliéru - tyto fotografie se pak mohou promítat při hostině, je to velmi oblíbené.
Nefotím jen digitálně, na svatby s sebou vozím i různá překvapení, která vždy novomanžele potěší a všichni se na chviku "zastaví" :-)
Pokud Vás má nabídka zaujala, kontaktujte mne prosím zde na Beremese. Naleznete zde i odkaz na můj web, kde je přibližný ceník.
(Celodenní focení za cca 6500,- , možnost i předsvatebního focení za 800,- // při rychlém zamluvení a zaplacení zálohy sleva 1000 Kč)
Přeji Vám úspěšné přípravy :-)
Hezký den Zuzko,
rády bychom Vám nabídly fotografické služby na Váš svatební den. Termín je u nás k dispozici. Pokud se nám nebude krýt s jinou svatbou, mohly bychom přijet na svatbu dvě profesionální fotografky. Dále můžeme nabídnout oblíbený fotokoutek. V balíčku máme vizážistku se zkouškou a jednu květinu pro svědkyni nebo maminku zdarma.