Fotograf na svatbu v Středočeském kraji, 15.6.2019

Profilova fotka
Dobrý den, ráda bych tímto způsobem poptala fotografy, kteří mají čas 15.6.2019 a nafotili by nám náš svatební den. Za odpovědi a nabídky vám předem děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Přeji pěkný den, velice ráda Vaši svatbu nafotím, v tomto termínu mám volno. Pokud by jste měli zájem, mrkněte na moje webové stránky pro více informací. Není problém se na čemkoliv domluvit. Jsem schopna zajistit též služby kameramana a vizážistky ;-) Simona
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, také bych se ráda připojila s nabídkou mých služeb, portofolio i ceník najdete na mých webových stránkách, případné otázky ráda zodpovím telefonicky nebo emailem :) Katka
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný večer, termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Dovolím si vám zaslat i soukromou zprávičku. Prozatím klidně koukněte na web nebo FB, který mám uvedený na kartě. Najdete na něm ukázky ze svatebního focení. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí napsat. Budu se těšit. Lukáš
Odpovědět
Profilova fotka
Profilova fotka
@1991tereza1991 Dobrý den, jsem k dispozici, mrkněte na web.. Soňa Goldová
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín máme volný. Rádi vyfotíme:) Více informací posíláme do SZ. S pozdravem Iva a Luboš
Odpovědět
Profilova fotka
@1991tereza1991 Zdravím Vás nevěsto, termín mám volný. Cenovou nabídku posílám do SZ. Krásný den Jarda Jelínek
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Váš termín mám volný, pokud se Vám bude líbit moje portfolio, napište a určitě se můžeme domluvit. S pozdravem Marcela
Odpovědět
Profilova fotka
Profilova fotka
@nikoletka258 Dobrý de, fotky máte moc hezké...a vy žijete v čechách? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@1991tereza1991 Dobrý den, my Vám svatbu moc rádi nafotíme. :-) Podrobnosti posílám v soukromé zprávě. Srdečně Alice Hekrdlová
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám zatím volný, takže pokud vás moje portfolio zaujme, svatbu ráda vyfotím. Krásný den, Lenka
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den a gratuluju! čas zatím mám a moc rád budu fotit právě Vaši svatbu. Informace o mně a mojí práci najdete zde na mém profilu a především na webu. Miluju celodenní focení, mám pak radost když můžu odevzdat kompletní příběh. Zdravím a ješte jednou gratuluju. Tomáš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, poptávaný termín jsem jako fotograf k dispozici. Bližší informace naleznete na mém profilu a webových stránkách. Také jsem Vám zaslal zprávu. V případě zájmu se s Vámi rád sejdu a vše potřebné proberu. Jan Zeman
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám volný, mrkněte na mé stránky, nebo fb a případně napište :) Zdravím, Šárka
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?