Dobrý den, ráda bych tímto způsobem poptala fotografy, kteří mají čas 15.6.2019 a nafotili by nám náš svatební den. Za odpovědi a nabídky vám předem děkuji :-)
Přeji pěkný den,
velice ráda Vaši svatbu nafotím, v tomto termínu mám volno. Pokud by jste měli zájem, mrkněte na moje webové stránky pro více informací. Není problém se na čemkoliv domluvit. Jsem schopna zajistit též služby kameramana a vizážistky ;-)
Simona
Dobrý večer, také bych se ráda připojila s nabídkou mých služeb, portofolio i ceník najdete na mých webových stránkách, případné otázky ráda zodpovím telefonicky nebo emailem :)
Katka
Pěkný večer,
termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Dovolím si vám zaslat i soukromou zprávičku. Prozatím klidně koukněte na web nebo FB, který mám uvedený na kartě. Najdete na něm ukázky ze svatebního focení. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí napsat.
Budu se těšit.
Lukáš
Dobrý den a gratuluju!
čas zatím mám a moc rád budu fotit právě Vaši svatbu.
Informace o mně a mojí práci najdete zde na mém profilu a především na webu.
Miluju celodenní focení, mám pak radost když můžu odevzdat kompletní příběh.
Zdravím a ješte jednou gratuluju.
Tomáš
Dobrý den, poptávaný termín jsem jako fotograf k dispozici. Bližší informace naleznete na mém profilu a webových stránkách. Také jsem Vám zaslal zprávu. V případě zájmu se s Vámi rád sejdu a vše potřebné proberu.
Jan Zeman