Ahoj všem,
mohli byste mi prosím doporučit dobrého fotografa za přijatelnou cenu na Olomoucku? Svatba se bude konat 24.8.2019, obřad v Arboretu Paseka a hostina v kultruním domě v Plinkoutě. Líbí se nám spíše uvolněný, hravý styl ;-) . Děkuji za všechny příspěvky :-)
Dobrý den,
podívejte se ke mě na web a jestliže se Vám má práce bude líbit, neváhejte mě kontaktovat. Rád Vám zašlu nabídku. Na jak dlouho chcete focení?
Mějte se... Martin
@katy94 Dobrý den, Váš termín mám volný. Odkaz na mé svatební portfolio naleznete hned pod vloženou fotografií. Budu velmi rád za Vaši případnou návštěvu. :)
S pozdravem a přáním krásných dnů
Honza
Dobrý den,
Váš termín mám volný.
Přeposlal jsem Vám svoji nabídku do zpráv.
V případě zájmu naleznete moji práci na mém profilu nebo na mých stránkách.
Přeji Vám hezký večer.
S pozdravem
Roman Branda
Dobrý den,
velice ráda Vaši svatbu nafotografuji. Není problém se na čemkoliv domluvit. Více informací a fotek naleznete na mém webu. Napsala jsem Vám i soukromou zprávu. Budu ráda, když se ozvete :)
Krásný den,
Katka Skupieňová
@katy94 Dobrý den Katy,
jsem z Olomouce a ve Váš svatební termín mám volno. Kdyby se Vám má práce líbila, moc ráda Vám svatbu nafotím. Pro více fotek navštivte mé webové stránky. Hezký den, Dominika
Dobrý večer, jsem z Olomouce, termín mám zatím volný a tak pokud se Vám bude moje práce a cena líbit, rád Vaši svatbu nafotím. V Arboretu jsem fotil, více informací posílám do zpráv, hezký večer přeji.
Zdravím,
váš termín mám stále volný, tak pokud se vám budou líbit fotky, napište a můžeme se domluvit na podrobnostech.
Více fotek ze svateb nebo i další informace naleznete na mých webových stránkách.
Případně mě neváhejte kontaktovat.
Budu se na vás těšit.
Patrik
Krásný den,
gratulujeme k zasnoubení a přejeme vám ať máte svatbu přesně podle vašich představ. My svatby fotíme ve dvou a jezdíme zdarma po celé ČR. Dostanete od nás krásné dřevěné balení s tištěnými fotkami, dřevěný USB disk se všemi upravenými fotkami a videoslideshow z nejlepších fotek. Máme rádi přírodu a tak v ní také nejčastěji fotíme, určitě se ale podívejte na náš web, kde najdete naši nejnovější práci.
Rádi vás poznáme na osobní schůzce a moc se těšíme vaši odpověď.
Monika & Tomáš
Dobrý den a gratuluju!
moc rád budu fotit Vaši svatbu.
Informace o mně a mojí práci najdete zde na mém profilu a především na webu.
Zároveň jsem si dovolil poslat Vám konkrétnější nabídku do interní pošty.
Miluju celodenní focení, mám pak radost když můžu odevzdat kompletní příběh.
Zdravím a ješte jednou gratuluju.
Tomáš