Dobry den,
Shanim sikovneho fotografa v okoli Plzne na svatbu 24.6.2017. Meli bychom zajem tak o 10-12 hodin foceni. Dekuji vam moc za tipy ci nabidky ;-)
@ratajovav Ještě doplním, že poměr cena/kvalita byla naprosto bezkonkurenční v porovnání s konkurencí. :-) Nevím, jak je na tom cenově teď, naše svatba byla 2 roky zpět.
Pěkný den,
dovolím si vás pozvat k návštěvě mého portfolia na stránkách zde pod tímto příspěvkem. Termín mám zatím volný. Pokud by Vás a nastávajícího můj styl oslovil, dohodneme si nezávaznou schůzku a vše probereme.
Díky za Váš čas a možná brzy na viděnou A Plzeň mám moc rád, super lidi...přikládám pár fotek z Plzeňska...
Mikuláš Křepelka
Pěkný večer,
také rád nabídnu své služby. Dovolí si vám zaslat i soukromou zprávičku. Prozatím klidně koukněte na web nebo FB, kde najdete ukázky mé práce. Pokud by vás fotky zaujaly, tak stačí písnout.
Budu se těšit.
Lukáš
Hezký den přeji,
podívejte se i na moje portfólio, jsem přímo z Plzně a tento termín mám stále neobsazen, pokud Vás to osloví, rád se se Vámi nezávazně sejdu a pak se rozhodnete, zda mých služeb využít či nikoliv.
S pozdravem
Míra Vodička
Dobrý den.
Termín mám volný a velice rád bych vaši svatbu nafotografoval.
Fotografuji svatbu čistě jako celodenní dokument.
Dostanete ode mne velice kvalitně vytištěné album do 2 týdnů od svatby.
Jsem vystudovaný fotograf (VŠ - Institut tvůrčí fotografie v Opavě).
Detaily a referenční alba na mých webových stránkách (viz. odkaz níže pod příspěvkem).
Na případnou spolupráci se těší Tomáš Chadim
Dobrý den,
kdyby Vás zaujala moje práce, mám také Váš termín zatím volný.
Více info si Vám dovolím zaslat to sz.
Přeji hezký zbatek dne
S pozdravem
Vratislav Jenšík