Dobrý den, velice ráda nafotografuji Váš svatební den! Není problém se na čemkoliv domluvit. Pro více informací navštivte můj profil nebo web :) Budu ráda, když se ozvete.
Krásný den,
Skupieňová Kateřina
Dobrý den,
jestli to budete mít Na mlýně, tak tam jsem měl svatbu já :) Když se Vám budou mé fotky líbit, moc rád se vrátím na místo činu :)
Vše potřebné najdete na mých stránkách.
S pozdravem Lukáš.
Dobrý den, mrkněte na můj web (odkaz najdete pod obrázkem) když se vám budou moje práce a reference líbit, určitě napište. :) pokud bude termín ještě volný rád dojedu :)
Dobrý den, také si dovolím nabídnout služby našeho ateliéru. Ukázky a svatební balíčky najdete na našem facebooku a webových stránkách. Úspěšné zařizování
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo
Dobrý den, pokud Vás fotografie zaujmou, rádi za vámi přijedeme. Veškeré informace najdete na webu.
Hodnocení máme na facebookových stránkách. Přeji krásný den, Lenka
Dobrý den, moc ráda nafotím vaši významnou životní událost. Mé portfolio naleznete na mé FB stránce Portréty, svatby...viz níže a na mém profilu. V případě zájmu prosím se ozvěte co nejdříve, abychom projednali detaily a popřípadě se sešli osobně. Lenka Hoffmannová