Fotograf na svatbu v Jičíně 7.6.2019

Zdravím, hledáme fotografa z okolí Jičína (Královehradecký kraj). Termín svatby je 7.6 2019 v 15:00 hod. Jednalo by se o focení obřadu a po obřadu pár skupinových fotek a pár fotek nás samotných (na hostinu už ne), které by probíhalo poblíž Hrubé Skály.Za případné nabídky předem děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@kristynakris Dobrý den. Váš termín mám volný a svatbu rád nafotím. Přeji Vám slunečný jarní den a pohodovou přípravu na svatbu. Zdeněk Morávek
Odpovědět
Profilova fotka
@kristynakris Dobrý den, termín máme volný. Rádi vyfotíme :) Nemáme to k Vám daleko. Více informací posíláme do SZ S pozdravem Iva a Luboš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Jsem fotografka z sice Prahy, ale Královéhradecko znám dobře. Mám volný termín a ráda Vám svatbu nafotím. Mé snímky jsou přirozené bez přehnané postprodukce. Má cena je 1000 kč za hodinu fotografování. Hezký den, Anna.
Odpovědět
Profilova fotka
Zde mé fotografie:
Odpovědět
Profilova fotka
mám volno. Mrkněte na web :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, moc Vám i Vašemu nastávajícímu gratulujeme k připravované svatbě. Ve Vašem termínu máme prozatím volno. Posíláme Vám odkaz na naše stránky. Pokud Váš zaujme naše práce, moc rádi se s Vámi osobně poznáme a nafotíme Váš jedinečný den. Nádherný den a příjemné chvíle při plánování Vám přejí Rosťa a Jana Mokrošovi – sehraný tým, který se s Vámi rád seznámí
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, také mám stále volný termín. Ráda poskytnu více info do zpráv. Krásný den, Markéta
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ráda bych vám nabídla volný termín na focení svatby. Moje fotky najdete kliknutím na profil nebo na web pod příspěvkem. Jsem komunikativní a na svatbách se snažím maximálně zapadnout a zachytit realitu a emoce. Samozřejmě ale nepřijdete ani o párové focení podle vašeho přání.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?