Dobrý den,
termín mám volný a ráda nafotím Vaši svatbu. Moje portfolio a ceník najdete na mém webu. :-)
S přáním hezkého dne a pozdravem,
Marcela Novotná
Dobrý den,
sezona 2020 se pomalu otevírá a rezervace na příští rok již přijímám.
Odkaz na mé webové stránky naleznete dole pod vloženou fotografií, budu rád za jejich shlédnutí.
Pro podrobnosti ke svatebnímu focení mne prosím kontaktujte přes www stránky nebo tady v SZ.
S pozdravem Honza Vodička
Krásný den,
gratulujeme k zasnoubení a přejeme vám ať máte svatbu přesně podle vašich představ. My svatby fotíme a natáčíme ve dvou a jezdíme zdarma po celé ČR. Dostanete od nás krásné dřevěné balení s tištěnými fotkami, dřevěný USB disk se všemi upravenými fotkami a videoslideshow z nejlepších fotek. Máme rádi přírodu a tak v ní také nejčastěji fotíme, určitě se ale podívejte na náš web, kde najdete naši nejnovější práci.
Rádi vás poznáme na osobní schůzce a moc se těšíme vaši odpověď.
Monika & Tomáš
Zdravím,
dovoluju si nabídnout služby svatebního fotografa. Svatby fotíme dva - já a manžel. Fotíme v rámci celé ČR. Ke svatebnímu focení nabízím párový předsvatební focení zdarma, je u nás taky možnost zapůjčení polaroidu zdarma a fotky dostanete již do 14 dnů od svatby.
Veškerý informace, fotky, reference atd. najdete na mých stránkách :)
Pěkný den,
váš termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Napíši vám i soukromou zprávičku. Prozatím se můžete klidně kouknout na web, na kterém najdete kompletní portfolio. Pokud vás má práce zaujme, tak stačí jen písnout.
Budu se těšit
Lukáš
#fotkapronevestu
Dobrý den,
ráda bych Vám nabídla své fotografické služby. Ceník , portfolio a informace naleznete na mém webu a nebo profilu. V případě zájmu či dotazů mne neváhejte kontaktovat :-) Budu se těšit na případnou spolupráci ;-)
Přeji krásný den, Simona
Dobrý den,
Váš termín máme volný a bydlíme nedaleko. Nabízíme služby jednoho či dvou fotografů, fotokoutek nebo půjčení instaxu. Ceník a více informací naleznete na našem webu.
Děkuji a přeji hezký den.
Dobrý den,
rád budu součástí Vašeho dne D a zachytím tak krásné a neopakovatelné okamžiky.
Zde naleznete pár ukázek mé práce, pokud by Vás zaujala, budu rád za osobní setkání, kde se můžeme domluvit na podrobnostech.
Seznámit se s mou prací můžete na mých webových stránkách.
S pozdravem a velkou gratulací
David Lidmila
:-)
Hezký den,
moje nabídka stále platí :) Do Dolních Počernic pojedu fotit moc ráda. Mrkněte na web a v případě zájmu mě neváhejte kontaktovat.
S pozdravem
Veronika
Hezký den,
termín mám zatím volný a pokud zaujme má práce, rád se o focení postarám :-). Přibližná cena u mě na webu a když mi napíšete bližší požadavky, napíšu mejlem konkrétní nabídku pro Vaši svatbu :-).
S pozdravem
Jakub Štěpán
@marcela237
Dobrý den slečno Marcelo,
moc Vám i Vašemu nastávajícímu gratulujeme k připravované svatbě. Ve Vašem termínu máme prozatím volno.
Posíláme Vám odkaz na naše stránky.
Pokud Váš zaujme naše práce, moc rádi se s Vámi osobně poznáme a nafotíme Váš jedinečný den.
Nádherný den a příjemné chvíle při plánování Vám přejí
Rosťa a Jana Mokrošovi – sehraný tým, který se s Vámi rád seznámí
Dobrý deň,
budem veľmi rád, keď vás budem mocť sprevádzať vaším svadobným dňom a dokumentovať vaše jedinečné chvíle. Moje fotografické práce a ďalšie informácie nájdete na mojom profile. Cena za celodenné fotenie je 10 tis., kratšie fotenie po dohode za nižšiu cenu.
Prajem pevné nervy s prípravami svadby.
Tomáš
Krásný den! :)
Jsem svatební fotografka, momentálně žiji v Indii a svatby fotím po celém světě. Na květen a červen přijíždím fotit svatby do ČR, proto si doplňuji volné termíny.
Fotím pouze celý svatební den (příběh). Cena za celodenní focení se pohybuje okolo 15000 Kč. K dispozici mám i fotokoutek.
Kontaktujte mne, prosím, na email a určitě se domluvíme.
Budu se těšit!
Anna
Dobrý den Marcelo,
pokud budete mít zájem, moc rád nafotím Váš svatební den. V Dolních Počernicích jsem svatbu fotil už několikrát a Váš termín mám prozatím volný.
Celodenní focení u mě vyjde na 18.000Kč
Více informací a kompletní ceník naleznete na mých stránkách
Bude mi ctí zachytit váš svatební příběh 🖤
@marcela237
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a nenápadně zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky, fotografie a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
fotograf Martin Máslo