Dobrý den, určitě bych Vám rád doporučil fotografy: Jan Vlček nebo Ryszard Perzynski. Působí po celé ČR, jsou z Moravy, takže to nemají do Brna daleko a jejich fotografie mluví za vše. Krásnou svatbu přeji! Martin Lysek ;-)
Pěkný den!
Váš termín mam taky zatím stále volný ;-)
Budu rád, když se mrknete na můj profil, případně webovky a zkontaktujete mě. Určitě bychom se nějak domluvili :-)
Přeji krásný zbytek dne
Dobrý den, ano, zatím ten den volný je, ale červen je strašně plnej, takže doporučuji vybrat fotografa radši dříve než později. Pokud se Vám bude líbit, co najdete v mé skromné galerii, mohu to být například já.
Mějte se fajn!
Dobrý den, jsme z Brna a rádi vám nabídneme naše foto či video služby. Pracujeme ve dvou pro zachycení daných okamžiků z různých úhlů pohledu. V případě zájmu se mrkněte na náš web či facebook.
Přeji pěkný den, Mirka Čočková
Dobrý den,
Váš termín máme ještě volný, takže pokud jste nenašla toho pravého fotografa, rádi za Vámi přijedeme. Brno máme kousek, za svatbami cestujeme po celé republice. Více fotek máme na facebooku nebo webu. Ozvěte se ;)
Filip a Linda
Dobrý den, rád bych Vás oslovil, termín 21.6.2014 mám samozřejmě ještě stále volný. Budu moc potěšen, když se podíváte na mé fotografie. Pokud chcete vidět více mé práce rád se Vám budu věnovat osobně. Fotím po celé ČR, sídlím v Uherském Hradišti, mám to k vám blízko. S pozdravem Jan Skrášek CREATIVELOVE
Dobrý den,
dovolím si nabídnout i svou práci. Jsem sice z Prahy, ale mohu dojet kamkoliv. Cestu bych si neúčtoval.
V případě objednání focení do konce března bych Vám mohl dát z nabídek Top, nebo Extreme z mého ceníku slevu 40%.
Pokud Vás moje práce zaujme, tak se určitě můžeme domluvit.
Hezký den, Martin Pokora