Fotograf na svatbu, Tábor, 3.8. 2019

Shání fotografa na svatbu 3.8. 2019 v Sezimově Ústí. Máte TIP?díky
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsem k dispozici. Pavel
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, váš termín mám volný. Mé portfolio a ostatní informace najdete na webu. Hezký den Markéta
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, velice ráda Vaši svatbu nafotografuji. Není problém se na čemkoliv domluvit. Více informací a fotek naleznete na mém webu. Napsala jsem Vám i soukromou zprávu. Budu ráda, když se ozvete :) Krásný den, Katka Skupieňová
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný večer, budu moc ráda, když se podíváte i ke mně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín máme volný. Rádi vyfotíme :) Nabídku posíláme do SZ. S pozdravem Iva a Luboš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, Váš svatební termín mám ještě volný. Pokud Vás má práce osloví, ozvěte se :) Hezký večer S pozdravem, Robin.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsem k dispozici.. Soňa Goldová
Odpovědět
Profilova fotka
@terkelf Dobrý den. aktuálně mám termín volný. Budu ráda, pokud mrknete ke mně na blog. Vlaďka
Odpovědět
Profilova fotka
@terkelf Dobrý den, máme volno a na jih jezdíme moc rádi. :-) Posílám Vám soukromou zprávu. Srdečně Alice Hekrdlová
Odpovědět
Profilova fotka
Moc ráda Vám Vaši svatbu vyfotím :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, v minulém roce jsem pár svateb v okolí fotila a vždycky byla skvělá atmosféra. Váš termín mám volný
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den a gratuluju! moc rád budu fotit Vaši svatbu. Informace o mně a mojí práci najdete zde na mém profilu a především na webu. Miluju celodenní focení, mám pak radost když můžu odevzdat kompletní příběh. Zdravím a ješte jednou gratuluju. Tomáš
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Dobrý den, jsem pro každou novou věc a nápad a v tomto termínu jsem volná a z Prahy ;-) Kdyby jste měli zájem, mrkněte na mé portfolio a ozvěte se, bude mi ctí! ;-) Přeji krásný den, Simona
Odpovědět
Profilova fotka
@terkelf Dobrý den, poslal jsem Vám soukromou zprávu. S pozdravem David Lidmila
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, nabízím mé fotografické služby. Rád zdokumentuji Váš svatební den. Více informací pošlu do SZ. S pozdravem FF
Odpovědět
Profilova fotka
@terkelf Dobrý den, Váš termín mám volný. Odkaz na mé svatební portfolio naleznete hned pod vloženou fotografií. Budu velmi rád za Vaši případnou návštěvu. :) S pozdravem a přáním krásných dnů Honza
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, poptávaný termín jsem jako fotograf k dispozici. Bližší informace naleznete na mém profilu a webových stránkách. Také jsem Vám zaslal zprávu. V případě zájmu se s Vámi rád sejdu a vše potřebné proberu. Jan Zeman
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám volný, mrkněte na mé stránky, nebo fb a případně napište :) Zdravím, Šárka
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, gratulujeme k zasnoubení a přejeme vám ať máte svatbu přesně podle vašich představ. My svatby fotíme ve dvou a jezdíme zdarma po celé ČR. Dostanete od nás krásné dřevěné balení s tištěnými fotkami, dřevěný USB disk se všemi upravenými fotkami a videoslideshow z nejlepších fotek. Máme rádi přírodu a tak v ní také nejčastěji fotíme, určitě se ale podívejte na náš web, kde najdete naši nejnovější práci. Rádi vás poznáme na osobní schůzce a moc se těšíme vaši odpověď. Monika & Tomáš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, v tento termín mám volno a moc ráda Vám svatbu nafotím.
Odpovědět
Profilova fotka
@terkelf Přeji krásný den, přikládám ceník, váš termín mám volný a níže naleznete i více z portfolia na webových stránkách. Budu se případně těšit, zdravím, Pavla
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?