@camii Dobrý den, Váš termín mám volný. Odkaz na mé svatební portfolio naleznete hned pod vloženou fotografií. Budu velmi rád za Vaši případnou návštěvu. :)
S pozdravem a přáním krásných dnů
Honza
Dobrý den,
gratuluji k zasnoubení!! :)
Váš termín mám volný a budu moc ráda, když Vás má práce a přístup zaujmou a napíšete mi zprávu nebo email! :)
Budu se těšit,
krásný den,
K.
Dobrý den, Váš termín mám volný.
Rád si na Vás udělám čas. V případě zájmu se podívejte na moji tvorbu a portfolio.
Do zprávy jsem Vám zaslal svoji nabídku.
Přeji hezký den Roman Branda
Dobrý den @camii :-) ,
jsem z Brna a žiju i v Praze. Termín mám volný, pokud se Vám bude líbit moje ukázka, ráda nafotím Vaši svatbu. Do sz Vám odesílám ceník.
S pozdravem,
Marcela
Dobrý den,
velice ráda Vaši svatbu nafotografuji. Není problém se na čemkoliv domluvit. Více informací a fotek naleznete na mém webu. Napsala jsem Vám i soukromou zprávu. Budu ráda, když se ozvete :)
Krásný den,
Katka Skupieňová
Zdravím,
váš termín mám stále volný, tak pokud se vám budou líbit fotky, napište a můžeme se domluvit na podrobnostech.
Více fotek ze svateb nebo i další informace naleznete na mých webových stránkách.
Případně mě neváhejte kontaktovat.
Budu se na vás těšit.
Patrik
Pěkný den,
dovolím si nabídnout i naše služby. Pokud by vás a nastávajícího oslovil styl naší práce, domluvíme si nezávaznou schůzku, kde můžeme vše v klidu probrat.
Všechny podstatné věci včetně ceníku naleznete na stránkách, které jsou zobrazeny zde pod tímto příspěvkem. Jinak Chodov a okolí mám v malíku.
Mějte se pěkně Mikuláš Křepelka
Dobrý deň,
budem veľmi rád, keď vás budem mocť sprevádzať vaším svadobným dňom a dokumentovať vaše jedinečné chvíle. Moje fotografické práce a ďalšie informácie nájdete na mojom profile. Cena za celodenné fotenie je 8 tis., kratšie fotenie po dohode.
Prajem pekný deň.
Tomáš
Dobrý den,
váš termín mám stále voln a jsem z Prahy, tak pokud se vám budou líbit fotky, napište a můžeme se domluvit na podrobnostech.
Více fotek ze svateb nebo i další informace naleznete na mých webových stránkách :-)