Fotograf na svatbu Ostrava a okolí 5. 5. 2018

Dobrý den, sháním fotografa na svatbu v Ostravě a okolí na příští jaro, někdo nějaké tipy? Díky!
Odpovědět
Profilova fotka
Marta Molek ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Renata andrlova
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Když se Vám budou mé fotky líbit a cena zaujme, jsem Vám plně k dispozici. Moji práci a další informace najdete na stránkách (dole pod příspěvkem). Přeji krásný den. S pozdravem Lukáš.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, poslal jsem Vám soukromou zprávu.
Odpovědět
Na Facebooku Lukáš Svoboda Photography, byli jsme hrozně spokojení, je vidět, jak ho to baví a navíc je to opravdový sympaťák.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám ještě volný a můžu byt k dispozici. Pokud by vás má práce zaujala, tak se stačí ozvat. Lukas
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, kdyby Vás zaujala moje práce, mám Váš termín zatím volný ;) Vráťa Jenšík
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Pokud vás má práce zaujme, ráda přijedu. Hezký den Markéta Peterková
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, poslal jsem Vám zprávu. Přeji hezký den. :) Michal Pleva
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Krásný den :) napište mi a domluvíme to :) Káťa
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám volný, ráda přijedu. Soňa Goldová
Odpovědět
Článek se načítá
Za nás určitě Michal Krusberský. Lidský přístup, nádherné fotky. Zkuste ho kontaktovat. Je buď tady jako "PRO" nebo i na facebooku ;-) Ať se vám den D vydaří ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, velice ráda nafotografuji Váš svatební den. Není problém se na čemkoliv domluvit. Pro více informací navštivte můj profil nebo web :-) Budu ráda, když se ozvete. Krásný den, Skupieňová Kateřina
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Já bych doporučila Jan Lipina. Fotí přesně tím stylem, co se mi líbí, ale maximálně se ti přizpůsobí a ceny taky nemá vysoké :).
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat. Přeji pěkný den Martin Máslo
Odpovědět
Profilova fotka
Profilova fotka
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?