Dobrý den,
dovolím si nabídnout i svou práci. Jsem sice z Prahy, ale mohu dojet kamkoliv. Cestu bych si neúčtoval.
V případě objednání focení do konce března bych Vám mohl dát z nabídek Top, nebo Extreme z mého ceníku slevu 40%.
Pokud Vás moje práce zaujme, tak se určitě můžeme domluvit.
Hezký den, Martin Pokora
@zirafkasevdava
Dobrý den, v případě, že ještě shánite fotografa, zkuste, prosím, navštívit mé stránky. Jsem z Havířova, ale fotím po celém Moravskoslezském kraji, nebo i jinde. S pozdravem, Ján Senčák
Chtěl bych poděkovat všem, co mi poslali nějaký tip na fotografa, nebo nabídli přímo sebe. Moc děkuji. Všechny Vaše práce jsou úžasné a chtěla bych tam mít každého z Vás, ale to bych se musela vdávat tak 20 x a to asi nechcu :)
Každopádně moc děkuji všem, co mi napsali sem nebo do IP, my už svého fotografa nakonec našli a Vám přeji mnoho úspěchů a krásných fotografií
Dobry den, termin mame zatim k dispozici. Ukazky svatebniho videa naleznete na webovych strankach (viz odkaz dole pod prispevkem). Celodenni nataceni se vsim vsudy (obrad dokonce na 3 kamery) vcetne dopravy vychazi na 14.900. V pripade kratsich variant jde cena samozrejme nize. Popis balicku naleznete taktez na webu. Pripadne nevahejte kdykoliv volat.
S pozdravem,
Josef.