Fotograf na svatbu na Karlštejne, 16.5.2019

Dobrý deň, našiel by sa tu fotograf na 16.5.2019 nafotiť svadbu na Karlštejne? Jednalo by sa o fotenie obradu a po obrade fotky s rodinou na hrade. Ďakujem pekne aj za odporúčania.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, gratuluji k zasnoubení! Moc ráda Vám Vaši svatbu nafotím! Když Vás mé fotky zaujmou, neváhejte mi napsat email! :) Krásný večer, K.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín máme volný. Zkušenosti s focením na Karlštejně máme :) Více info posíláme do SZ. S pozdravem Iva a Luboš
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, dovolte mi, abych Vám také nabídl své služby.:) Více informací najdete na mém webu, případně zde na kartě.:)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám volný a pokud se bude líbit moje ukázka, napište a můžeme probrat Váš den. :-) S pozdravem, Marcela
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, taky Vám rád nabídnu své služby. Více se dozvíte zde v profilu, nebo na webových stránkách.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, váš termín mám volný.Pokud vás má práce zaujme, ráda přijedu. Hezkýden Markéta
Odpovědět
Profilova fotka
@gerdulienka Dobrý den, Váš termín mám volný. Odkaz na mé svatební portfolio naleznete hned pod vloženou fotografií. Budu velmi rád za Vaši případnou návštěvu. :) Karlštejn je překrásné místo na svatbu. Jen to chce vynaložit trošku fyzického úsilí a lehce se od něj vzdálit, aby na hrad bylo hezky vidět. :) S pozdravem a přáním krásných dnů Honza
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ráda svatbu vyfotím. Více fotek na mém webu. Pokud vás moje portfolio zaujme, budu ráda, když se ozvete. Krásný den, Lenka
Odpovědět
Profilova fotka
@gerdulienka Dobrý den, my se toho moc rádi chopíme. :-) Pokud budete mít zájem, napište mi prosím e-mail, abych Vám mohla poslat nabídku (máme také "malé balíčky" v délce třeba 3 hodiny, nezveřejněné na našich stránkách). Bohužel Vás nemůžu kontaktovat přes soukromou zprávu, protože máte profil na slovenské verzi stránek. Srdečně Alice Hekrdlová
Odpovědět
Profilova fotka
Moc ráda Vám Vaši svatbu vyfotím :)
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, Váš svatební termín mám volný. Pokud Vás má práce osloví, ozvěte se :) Hezký den Robin.
Odpovědět
Profilova fotka
@gerdulienka Dobrý den, info posílám do vaší pošty, zdraví Bajer video
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Dobrý den, v tomto termínu mám zatím volno ;-) V případě zájmu prosím, mrkněte na mé webové stránky, či zde na profil a určitě mne neváhejte kontaktovat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Moc vás zdravím. Termín mám zatím volný :-) koukněte na můj web a kdykoliv mě kontaktujte Edit
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabízím mé fotografické služby. Rád zdokumentuji Váš svatební den. Více informací pošlu do SZ. S pozdravem FF
Odpovědět
Profilova fotka
@gerdulienka Dobrý den, také mám zatím volno :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?