Fotograf na svatbu, Moravskoslezský kraj, 6.7.2019

Profilova fotka
Doporučíte prosím nějakého fotografa z MSK :) Díky :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, můžu nabídnout svoje služby, bližší info posílám do SZ.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, hlásím se s volným termínem. Veškeré informace o mě naleznete na mých webových stránkách. Hezký den Martin Hnátek
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, velice ráda Vaši svatbu nafotografuji. Není problém se na čemkoliv domluvit. Více informací a fotek naleznete na mém webu. Napsala jsem Vám i soukromou zprávu. Budu ráda, když se ozvete :) Krásný den, Katka Skupieňová
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, tento termin mam volny:) Kdyztak kouknete a kdyby se Vam moje prace libila, dejte vedet:)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Váš termín mám volný. Mé portfolio a ostatní informace najdete na webu. Hezký den Markéta
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, milá nevěsto :) kdyby Vás zaujala moje práce, mám Váš svatební termín ještě volný :) Přeji krásný zbytek dne S pozdravem Vratislav Jenšík
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám volný, ráda vám svatbu nafotografuji a jsem z Brna :) Koukněte na mé stránky, kde najdete veškeré potřebné informace. Zdravím, Šárka.
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, mrkněte i ke mě na web a v případě zájmu mě neváhejte kontaktovat. Mějte se... Martin
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud jste ještě nenašla fotografa pro Váš svatební den, tak Vám ho velmi ráda nafotím. Přikládám pár fotek a pokud se Vám budou líbit, neváhejte mě kontaktovat. Přeji krásný den, Dominika
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, váš termín mám stále volný, tak pokud se vám budou líbit fotky, napište a můžeme se domluvit na podrobnostech. Více fotek ze svateb nebo i další informace naleznete na mých webových stránkách. Případně mě neváhejte kontaktovat. Budu se na vás těšit. Patrik
Odpovědět
Z vlastní zkušenosti můžu doporučit pana Jana Senčáka. Skvělý přístup a nádherné fotky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@carolineclaine Dobrý den, Váš termín mám prozatím volný a rád nafotografuji Vaší svatbu. Veškeré informace vč. ukázek mé práce naleznete na mém profilu, popř. webových stránkách. Přeji příjemné svatební přípravy a šťastnou ruku při volbě fotografa. S pozdravem, Ján Senčák
Odpovědět
Článek se načítá
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Srdečně Vás zdravím a rád nabídnu mé služby. Fotografování se mnou je vždy o lidech, denní okolo nich a hlavně o Vás. Jako rodák z Moravskoslezského kraje bych se Vaši svatby ujal o to víc s vervou . Pokud Vás moje práce zaujme, rád poskytnu další informace, termín mám volný.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?