Dobrý den, hledám fotografku/fa na naši svatbu 14. 6. 2019. Jde o malou svatbu, svědci a rodiče. Svatba je na Mělníku a od 15 hod. Děkuji za nabídky. Radka
Pěkný den,
dovolím si nabídnout i naše služby. Pokud by vás a nastávající oslovil styl naší práce, domluvíme si nezávaznou schůzku, kde můžeme vše v klidu probrat.
Všechny podstatné věci včetně ceníku naleznete na stránkách, které jsou zobrazeny zde pod tímto příspěvkem.
Mějte se pěkně Mikuláš Křepelka
@myrtiles Dobrý den, Váš termín mám volný. Odkaz na mé svatební portfolio naleznete hned pod vloženou fotografií. Budu velmi rád za Vaši případnou návštěvu. :)
S pozdravem a přáním krásných dnů
Honza
Pěkný večer,
termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Dovolím si vám zaslat i soukromou zprávičku. Prozatím klidně koukněte na web nebo FB, který mám uvedený na kartě. Najdete na něm ukázky ze svatebního focení. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí napsat.
Budu se těšit.
Lukáš
@myrtiles
Dobrý den,
ráda bych Vám pro tento termín nabídla své fotografické služby. Veškeré informace, ceny a další fotografie naleznete na mých webových stránkách. V případě jakýchkoliv otázek mne neváhejte kontaktovat.
Děkuji, přeji hezký den.
S pozdravem,
Nikola Jiráčková
Přeji pěkný den,
velice ráda Vaši svatbu nafotím, v tomto termínu mám volno. Pokud by jste měli zájem, mrkněte na moje webové stránky pro více informací. Není problém se na čemkoliv domluvit. Jsem schopna zajistit též služby kameramana a vizážistky.
;-)
Simona
Dobrý den,
Váš termín mám volný a pokud Vás má práce zaujme, mohu Vám být jako fotografka k dispozici. Mé portfolio a ostatní informace najdete na webu.
Hezký den
Markéta