Zdravím fotografové/fotografky,
s přítelem máme v plánu se v květnu 2018 vzít. Zatím nemáme vybraný termín ale určitě brzy upřesníme. Máme zájem o celodenní fotografování cca 10-12h (část příprav až po večerní zábavu). Svatba bude v přírodním stylu, možná i někde v zahradě/lese/louce, místo zatím dolaďujeme. Zřejmě ale někde mezi Prahou a Plzní (Berounsko). Plánujeme cca 60 hostů.
Poprosím Vás o zaslání cennové nabídky včetně cestovného a zdali je možné i předsvatební focení.
Předem děkuji za zaslané nabídky.
Mejte se Lucka
Dobrý den, nabízíme i předsvatební focení . Jsme z Prahy. Záleží na termínu, který máte. Pokud vás fotografie zaujmou, ráda zodpovím dotazy. Hodnocení máme na facebookových stránkách. Přeji krásný den, Lenka
Dobrý den,
Jsem fotografka z Prahy a mám volný termín. Ráda Vám svatbu nafotím.
Mé snímky jsou přirozené bez přehnané postprodukce. Přírodní svatbu bych velmi uvítala.
Má cena je 1000 kč za hodinu fotografování. Doprava zdarma.
Hezký den, Anna. ☺
Dobrý den, z Lipí, u Českých Budějovic.
Můj termín je pro vás zatím volný.
Osobní přístup, přirozené fotografie. Jednoduchost v detailu.Ráda vám pomohu s vaším projektem a uspokojím vaše požadavky.
Mohli bychom si případně zatelefonovat, nebo napsat, abychom zjistili, zda spolu můžeme spolupracovat?
Dobrý den, termín mám volný, přírodní svatby mám nejraději:) pokud se Vám mé fotografie zalíbí, ráda Vám budu k dispozici.
Veškeré info, včetně ceny najdete na mých stránkách (viz níže v příspěvku).