Ahoj holky, mám na vás prosbičku.... Byla jsem rozhodnutá pro 2 fotografy a to Zuzanu Scharf a nebo Jiřího Tvaroha, ale bohužel mají už plno.... Moc prosím o info zkušenosti a doporučení jakého jiného fotografa na svatbu? Děkuji
Pěkný den,
dovolím si vás pozvat k návštěvě mého portfolia na stránkách zde pod tímto příspěvkem. Termín mám zatím volný. Pokud by Vás a nastávajícího můj styl oslovil, dohodneme si nezávaznou schůzku a vše probereme.
Díky za Váš čas a možná brzy na viděnou
Mikuláš Křepelka
Pěkný večer,
hlásím, že termín mám ještě volný a můžu být tedy k dispozici. Dovolím si vám zaslat i soukromou zprávičku. Prozatím klidně koukněte na web nebo FB, který mám uvedený na kartě. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí písnout.
Budu se těšit
Lukáš
@bartovamarketa Dobrý den Markéto, dovolím si zde odprezentovat své služby, ačkoli si uvědomuji, že jste se ptala jen přítomných nevěst. :) Budu velmi potěšen, pokud nakouknete i do mého svatebního portfolia - odkaz na webové stránky je hned pod vloženou fotografií. Váš termín mám volný. Pokud byste se posléze i ozvala, budu i polichocen. :)
Přeji pohodový nový rok a úspěšné hledání toho pravého fotografa/ky.
S pozdravem, Honza